Vandezande Marc

Particuliere bedrijvenBosbouw • Vandezande Marc
Private companiesForestry • Vandezande Marc

Contactgegevens Vandezande Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandezande Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandezande Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waversebaan 166; 3050; Oud-Heverlee, België

Telefoon (phone): 016 47 33 54 (+32-016 47 33 54) 016 47 33 54 (+32-016 47 33 54)

Fax (fax): 016 47 33 54 (+32-016 47 33 54) 016 47 33 54 (+32-016 47 33 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandezande Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandezande Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandezande Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandezande Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandezande Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandezande Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandezande Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandezande Marc
Products information Vandezande Marc

BTW identificatienummer (tax): BE09887390136
Ondernemingsnummer: 3724884033
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Carpenters; Doors - Sliding & overhead type; Windows; Kitchen installations^^Carpenters; Windows; Kitchen installations

Product categorie (product category): Doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandezande Marc
(Get full report from official database of BE for Vandezande Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandezande Marc
Addition kinds of activities for Vandezande Marc

364100. Elektrische lampen | Electric lamps
34969911. Lampen, draad | Lamp frames, wire
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting
65199902. Landbouwbedrijven | Farm land leasing
73420202. Uitroeien en ontsmetten | Exterminating and fumigating

Werken bij Vandezande Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandezande Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandezande Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandezande Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van Vandezande Marc in sociale netwerken
Look for responds of Vandezande Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandezande Marc. Laat een reactie achter voor Vandezande Marc. Vandezande Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandezande Marc. Leave a respond for Vandezande Marc. Vandezande Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandezande Marc op de google maps. Adres en contacten Vandezande Marc
Location of Vandezande Marc on the google maps. Address and contacts of Vandezande Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandezande Marc Vandezande Marc: FLMASTERBULK NV | BEENHOUWERIJ HANS | MARETOURS | CARLOS DESCAMPS | MAGDA REMMERY

Other related companies as Vandezande Marc: FLMASTERBULK NV | BEENHOUWERIJ HANS | MARETOURS | CARLOS DESCAMPS | MAGDA REMMERY

Vandezande Marc is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandezande Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09887390136. Het bedrijf Vandezande Marc bevindt zich op het adres: Waversebaan 166; 3050; Oud-Heverlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 268,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Doors. Lijst met producten zijn Carpenters; Doors - Sliding & overhead type; Windows; Kitchen installations^^Carpenters; Windows; Kitchen installations.
De hoofdactiviteit van Vandezande Marc is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandezande Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandezande Marc, openstaande posities, locatie van Vandezande Marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandezande Marc is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandezande Marc, company assigned to the tax number BE09887390136. The company Vandezande Marc is located at the address: Waversebaan 166; 3050; Oud-Heverlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 268,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Doors. List of products are Carpenters; Doors - Sliding & overhead type; Windows; Kitchen installations^^Carpenters; Windows; Kitchen installations.
The main activity of Vandezande Marc is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandezande Marc is not available. You also can look at reviews of Vandezande Marc, open positions, location of Vandezande Marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandezande Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandezande Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandezande Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandezande Marc, employees, financial statistics.