L'HOMME AU COURANT

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • L'HOMME AU COURANT
Private companiesAgricultural Services • L'HOMME AU COURANT

Contactgegevens L'HOMME AU COURANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'HOMME AU COURANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'HOMME AU COURANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Salvador Allende 8; 4624; Fléron (Romsée), België

Telefoon (phone): 04 355 12 96; 0476 36 12 96 (+32-04 355 12 96; 0476 36 12 96) 04 355 12 96; 0476 36 12 96 (+32-04 355 12 96; 0476 36 12 96)

Fax (fax): 04 355 06 40 (+32-04 355 06 40) 04 355 06 40 (+32-04 355 06 40)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'HOMME AU COURANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'HOMME AU COURANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'HOMME AU COURANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'HOMME AU COURANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'HOMME AU COURANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'HOMME AU COURANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'HOMME AU COURANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'HOMME AU COURANT
Products information L'HOMME AU COURANT

BTW identificatienummer (tax): BE07039459228
Ondernemingsnummer: 5560424804
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 771,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Electric contractors - Housewiring; Access-control (Systems for); Surveillance - Apparatus & systems; Domotics

Product categorie (product category): Door operating equipment and videophones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'HOMME AU COURANT
(Get full report from official database of BE for L'HOMME AU COURANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'HOMME AU COURANT
Addition kinds of activities for L'HOMME AU COURANT

267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
513999. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
26210101. Reinigingspapier | Cleansing paper
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
37280504. Tow targets | Tow targets
73729904. Home entertainment computer software | Home entertainment computer software

Werken bij L'HOMME AU COURANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'HOMME AU COURANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'HOMME AU COURANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'HOMME AU COURANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van L'HOMME AU COURANT in sociale netwerken
Look for responds of L'HOMME AU COURANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'HOMME AU COURANT. Laat een reactie achter voor L'HOMME AU COURANT. L'HOMME AU COURANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'HOMME AU COURANT. Leave a respond for L'HOMME AU COURANT. L'HOMME AU COURANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'HOMME AU COURANT op de google maps. Adres en contacten L'HOMME AU COURANT
Location of L'HOMME AU COURANT on the google maps. Address and contacts of L'HOMME AU COURANT

Andere gerelateerde bedrijven als come L'HOMME AU COURANT L'HOMME AU COURANT: BOIS DU PRINCE | Mory & Co SA | Van Der Mieren Zakenkantoor | DIERENKLINIEK V.V.D. | De Beul I

Other related companies as L'HOMME AU COURANT: BOIS DU PRINCE | Mory & Co SA | Van Der Mieren Zakenkantoor | DIERENKLINIEK V.V.D. | De Beul I

L'HOMME AU COURANT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'HOMME AU COURANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07039459228. Het bedrijf L'HOMME AU COURANT bevindt zich op het adres: Rue Salvador Allende 8; 4624; Fléron (Romsée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 771,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Door operating equipment and videophones. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring; Access-control (Systems for); Surveillance - Apparatus & systems; Domotics.
De hoofdactiviteit van L'HOMME AU COURANT is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'HOMME AU COURANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'HOMME AU COURANT, openstaande posities, locatie van L'HOMME AU COURANT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L'HOMME AU COURANT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'HOMME AU COURANT, company assigned to the tax number BE07039459228. The company L'HOMME AU COURANT is located at the address: Rue Salvador Allende 8; 4624; Fléron (Romsée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 771,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Door operating equipment and videophones. List of products are Electric contractors - Housewiring; Access-control (Systems for); Surveillance - Apparatus & systems; Domotics.
The main activity of L'HOMME AU COURANT is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L'HOMME AU COURANT is not available. You also can look at reviews of L'HOMME AU COURANT, open positions, location of L'HOMME AU COURANT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'HOMME AU COURANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'HOMME AU COURANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'HOMME AU COURANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'HOMME AU COURANT, employees, financial statistics.