Mory & Co SA

Contactgegevens Mory & Co SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mory & Co SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mory & Co SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin des Errauves 5; 7063; Soignies (Neufvilles), België

Telefoon (phone): 02 511 06 57; 065 72 37 41; 065 72 88 86 (+32-02 511 06 57; 065 72 37 41; 065 72 88 86) 02 511 06 57; 065 72 37 41; 065 72 88 86 (+32-02 511 06 57; 065 72 37 41; 065 72 88 86)

Fax (fax): 065 72 35 89 (+32-065 72 35 89) 065 72 35 89 (+32-065 72 35 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mory & Co SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mory & Co SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mory & Co SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mory & Co SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mory & Co SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mory & Co SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mory & Co SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mory & Co SA
Products information Mory & Co SA

BTW identificatienummer (tax): BE03701263427
Ondernemingsnummer: 1543273925
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Mory & Co SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mory & Co SA
(Get full report from official database of BE for Mory & Co SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mory & Co SA
Addition kinds of activities for Mory & Co SA

4925. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
515904. Wol en zijde | Wool and silk
20340103. Soep, uitgedroogd | Soups, dehydrated
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
34630201. Missile smeedstukken, nonferrous | Missile forgings, nonferrous
35799913. Stemmachines | Voting machines
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
38510109. Bril | Spectacles
54419904. noten | Nuts

Werken bij Mory & Co SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mory & Co SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mory & Co SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mory & Co SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

 • plukker (BELLEM)

  Regio: BELLEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

 • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Productie Ingenieur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

 • Projectmanager piping (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

 • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: LOOK AT ME

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

 • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

 • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

 • kapper/kapster (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: BESST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

 • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

Zoek naar antwoorden van Mory & Co SA in sociale netwerken
Look for responds of Mory & Co SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mory & Co SA. Laat een reactie achter voor Mory & Co SA. Mory & Co SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mory & Co SA. Leave a respond for Mory & Co SA. Mory & Co SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mory & Co SA op de google maps. Adres en contacten Mory & Co SA
Location of Mory & Co SA on the google maps. Address and contacts of Mory & Co SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mory & Co SA Mory & Co SA: PREISER CENTER | KBC | BENOIT HANF | DELFORGE J.P. | Van Den Steen R-Cornelis

Other related companies as Mory & Co SA: PREISER CENTER | KBC | BENOIT HANF | DELFORGE J.P. | Van Den Steen R-Cornelis

Mory & Co SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mory & Co SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03701263427. Het bedrijf Mory & Co SA bevindt zich op het adres: Chemin des Errauves 5; 7063; Soignies (Neufvilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Mory & Co SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mory & Co SA is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mory & Co SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mory & Co SA, openstaande posities, locatie van Mory & Co SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mory & Co SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mory & Co SA, company assigned to the tax number BE03701263427. The company Mory & Co SA is located at the address: Chemin des Errauves 5; 7063; Soignies (Neufvilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Mory & Co SA were not found.
The main activity of Mory & Co SA is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mory & Co SA is not available. You also can look at reviews of Mory & Co SA, open positions, location of Mory & Co SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mory & Co SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mory & Co SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mory & Co SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mory & Co SA, employees, financial statistics.