FF ALARMSYSTEMEN

Contactgegevens FF ALARMSYSTEMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FF ALARMSYSTEMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FF ALARMSYSTEMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lorkenlaan 35; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 605 72 04; 0495 53 52 45 (+32-03 605 72 04; 0495 53 52 45) 03 605 72 04; 0495 53 52 45 (+32-03 605 72 04; 0495 53 52 45)

Fax (fax): 03 605 72 04 (+32-03 605 72 04) 03 605 72 04 (+32-03 605 72 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FF ALARMSYSTEMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FF ALARMSYSTEMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FF ALARMSYSTEMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FF ALARMSYSTEMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FF ALARMSYSTEMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FF ALARMSYSTEMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FF ALARMSYSTEMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FF ALARMSYSTEMEN
Products information FF ALARMSYSTEMEN

BTW identificatienummer (tax): BE05897705078
Ondernemingsnummer: 7313568115
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Door operating equipment & videophones; Alarm systems - Installation

Product categorie (product category): Door and gate openers Automatic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FF ALARMSYSTEMEN
(Get full report from official database of BE for FF ALARMSYSTEMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FF ALARMSYSTEMEN
Addition kinds of activities for FF ALARMSYSTEMEN

2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
3559. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
4725. Touroperators | Tour operators
7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
806299. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
07839900. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
50230401. Carpets | Carpets

Werken bij FF ALARMSYSTEMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FF ALARMSYSTEMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FF ALARMSYSTEMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FF ALARMSYSTEMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

  • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

  • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

Zoek naar antwoorden van FF ALARMSYSTEMEN in sociale netwerken
Look for responds of FF ALARMSYSTEMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FF ALARMSYSTEMEN. Laat een reactie achter voor FF ALARMSYSTEMEN. FF ALARMSYSTEMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FF ALARMSYSTEMEN. Leave a respond for FF ALARMSYSTEMEN. FF ALARMSYSTEMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FF ALARMSYSTEMEN op de google maps. Adres en contacten FF ALARMSYSTEMEN
Location of FF ALARMSYSTEMEN on the google maps. Address and contacts of FF ALARMSYSTEMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FF ALARMSYSTEMEN FF ALARMSYSTEMEN: VERCAUTEREN JAN | TAVERNE MEERHOEVE | R. SOUGNE-REMOUCH. SP. | Horizon (L') | PASCAL VILAIN

Other related companies as FF ALARMSYSTEMEN: VERCAUTEREN JAN | TAVERNE MEERHOEVE | R. SOUGNE-REMOUCH. SP. | Horizon (L') | PASCAL VILAIN

FF ALARMSYSTEMEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FF ALARMSYSTEMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05897705078. Het bedrijf FF ALARMSYSTEMEN bevindt zich op het adres: Lorkenlaan 35; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Door and gate openers Automatic. Lijst met producten zijn Door operating equipment & videophones; Alarm systems - Installation.
De hoofdactiviteit van FF ALARMSYSTEMEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FF ALARMSYSTEMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FF ALARMSYSTEMEN, openstaande posities, locatie van FF ALARMSYSTEMEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FF ALARMSYSTEMEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FF ALARMSYSTEMEN, company assigned to the tax number BE05897705078. The company FF ALARMSYSTEMEN is located at the address: Lorkenlaan 35; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Door and gate openers Automatic. List of products are Door operating equipment & videophones; Alarm systems - Installation.
The main activity of FF ALARMSYSTEMEN is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FF ALARMSYSTEMEN is not available. You also can look at reviews of FF ALARMSYSTEMEN, open positions, location of FF ALARMSYSTEMEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FF ALARMSYSTEMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FF ALARMSYSTEMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FF ALARMSYSTEMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FF ALARMSYSTEMEN, employees, financial statistics.