Horizon (L')

Contactgegevens Horizon (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horizon (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Horizon (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Mons 759; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 524 11 60 (+32-02 524 11 60) 02 524 11 60 (+32-02 524 11 60)

Fax (fax): +32 (58) 989-10-63 +32 (58) 989-10-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horizon (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horizon (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horizon (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horizon (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horizon (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horizon (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horizon (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horizon (L')
Products information Horizon (L')

BTW identificatienummer (tax): BE07986755371
Ondernemingsnummer: 3573272705
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Horizon (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horizon (L')
(Get full report from official database of BE for Horizon (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Horizon (L')
Addition kinds of activities for Horizon (L')

225901. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
20350201. Komkommers, Pickles en Sinaasappelzout | Cucumbers, pickles and pickle salting
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government
92110401. Rechten, federale overheid | Courts, federal government

Werken bij Horizon (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horizon (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horizon (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horizon (L'). Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

 • Betoncentralist (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

 • Studenten marketingbureau (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Studentenjob

  Je contacteert, adhv een lijst, jouw klanten om deze uit te nodigen op evenementen.

 • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

 • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

 • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

  Type: Vaste Job

  Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

 • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Horizon (L') in sociale netwerken
Look for responds of Horizon (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horizon (L'). Laat een reactie achter voor Horizon (L'). Horizon (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horizon (L'). Leave a respond for Horizon (L'). Horizon (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horizon (L') op de google maps. Adres en contacten Horizon (L')
Location of Horizon (L') on the google maps. Address and contacts of Horizon (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Horizon (L') Horizon (L'): Daytraderplaza BVBA | Balcaen & Cie NV | TELLER/CHRISTIAN TELLER | VRIJE BASISSCHOOL | Lagaisse G

Other related companies as Horizon (L'): Daytraderplaza BVBA | Balcaen & Cie NV | TELLER/CHRISTIAN TELLER | VRIJE BASISSCHOOL | Lagaisse G

Horizon (L') is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horizon (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07986755371. Het bedrijf Horizon (L') bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Mons 759; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 647,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Horizon (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horizon (L') is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horizon (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horizon (L'), openstaande posities, locatie van Horizon (L') op de kaart.

Horizon (L') is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horizon (L'), company assigned to the tax number BE07986755371. The company Horizon (L') is located at the address: Chauss茅e de Mons 759; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 647,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Horizon (L') were not found.
The main activity of Horizon (L') is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Horizon (L') is not available. You also can look at reviews of Horizon (L'), open positions, location of Horizon (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horizon (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horizon (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horizon (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horizon (L'), employees, financial statistics.