POIL DE CAROTTE

Contactgegevens POIL DE CAROTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POIL DE CAROTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POIL DE CAROTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tournai 255; 7973; Beloeil (Stambruges), België

Telefoon (phone): 069 64 18 76 (+32-069 64 18 76) 069 64 18 76 (+32-069 64 18 76)

Fax (fax): +32 (53) 902-12-97 +32 (53) 902-12-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POIL DE CAROTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POIL DE CAROTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POIL DE CAROTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POIL DE CAROTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POIL DE CAROTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POIL DE CAROTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POIL DE CAROTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POIL DE CAROTTE
Products information POIL DE CAROTTE

BTW identificatienummer (tax): BE06039154052
Ondernemingsnummer: 8170227050
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in POIL DE CAROTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POIL DE CAROTTE
(Get full report from official database of BE for POIL DE CAROTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POIL DE CAROTTE
Addition kinds of activities for POIL DE CAROTTE

4922. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
239499. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
26310306. Setup boxboard | Setup boxboard
39140205. Houtwerk, Nikkel Zilver | Hollowware, nickle silver
54210101. Vismarkten | Fish markets
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
67199902. Persoonlijke holdingbedrijven, behalve banken | Personal holding companies, except banks

Werken bij POIL DE CAROTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POIL DE CAROTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POIL DE CAROTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POIL DE CAROTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

  • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Flexijob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van POIL DE CAROTTE in sociale netwerken
Look for responds of POIL DE CAROTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POIL DE CAROTTE. Laat een reactie achter voor POIL DE CAROTTE. POIL DE CAROTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POIL DE CAROTTE. Leave a respond for POIL DE CAROTTE. POIL DE CAROTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POIL DE CAROTTE op de google maps. Adres en contacten POIL DE CAROTTE
Location of POIL DE CAROTTE on the google maps. Address and contacts of POIL DE CAROTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come POIL DE CAROTTE POIL DE CAROTTE: Briquenet | Interactie-Academie | BEERNAERT LUC | VERKEHRSVEREIN | C.R. DISTRIBUTION

Other related companies as POIL DE CAROTTE: Briquenet | Interactie-Academie | BEERNAERT LUC | VERKEHRSVEREIN | C.R. DISTRIBUTION

POIL DE CAROTTE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POIL DE CAROTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06039154052. Het bedrijf POIL DE CAROTTE bevindt zich op het adres: Rue de Tournai 255; 7973; Beloeil (Stambruges). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in POIL DE CAROTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POIL DE CAROTTE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POIL DE CAROTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POIL DE CAROTTE, openstaande posities, locatie van POIL DE CAROTTE op de kaart.

POIL DE CAROTTE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is POIL DE CAROTTE, company assigned to the tax number BE06039154052. The company POIL DE CAROTTE is located at the address: Rue de Tournai 255; 7973; Beloeil (Stambruges). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dog - Grooming. Products created in POIL DE CAROTTE were not found.
The main activity of POIL DE CAROTTE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POIL DE CAROTTE is not available. You also can look at reviews of POIL DE CAROTTE, open positions, location of POIL DE CAROTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POIL DE CAROTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POIL DE CAROTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POIL DE CAROTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POIL DE CAROTTE, employees, financial statistics.