BEERNAERT LUC

Contactgegevens BEERNAERT LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEERNAERT LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEERNAERT LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENGELSSTRAAT 142; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 51582937 (+32-51582937) 51582937 (+32-51582937)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEERNAERT LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEERNAERT LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEERNAERT LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEERNAERT LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEERNAERT LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEERNAERT LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEERNAERT LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEERNAERT LUC
Products information BEERNAERT LUC

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BEERNAERT LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse persoonlijke diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEERNAERT LUC
(Get full report from official database of BE for BEERNAERT LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEERNAERT LUC
Addition kinds of activities for BEERNAERT LUC

1794. Uitboren | Excavation work
225199. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
22739901. Verven en afwerken van tufted tapijten en tapijten | Dyeing and finishing of tufted rugs and carpets
25140303. Kindermeubilair: metaal | Nursery furniture: metal
35370200. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
35560104. Homogeniserende machines: zuivel, fruit, groente | Homogenizing machinery: dairy, fruit, vegetable
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers
47419902. Graan snij dienst voor spoorweg zending | Grain trimming service for railroad shipment
51599900. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec

Werken bij BEERNAERT LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEERNAERT LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEERNAERT LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEERNAERT LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

Zoek naar antwoorden van BEERNAERT LUC in sociale netwerken
Look for responds of BEERNAERT LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEERNAERT LUC. Laat een reactie achter voor BEERNAERT LUC. BEERNAERT LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEERNAERT LUC. Leave a respond for BEERNAERT LUC. BEERNAERT LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEERNAERT LUC op de google maps. Adres en contacten BEERNAERT LUC
Location of BEERNAERT LUC on the google maps. Address and contacts of BEERNAERT LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come BEERNAERT LUC BEERNAERT LUC: AXA | Konings R | HUIS AGNES | PNEUS PLUS | Palissandre

Other related companies as BEERNAERT LUC: AXA | Konings R | HUIS AGNES | PNEUS PLUS | Palissandre

BEERNAERT LUC is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEERNAERT LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf BEERNAERT LUC bevindt zich op het adres: ENGELSSTRAAT 142; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse persoonlijke diensten. Producten gemaakt in BEERNAERT LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEERNAERT LUC is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEERNAERT LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEERNAERT LUC, openstaande posities, locatie van BEERNAERT LUC op de kaart.

BEERNAERT LUC is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEERNAERT LUC, company assigned to the tax number BE01141174316. The company BEERNAERT LUC is located at the address: ENGELSSTRAAT 142; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse persoonlijke diensten. Products created in BEERNAERT LUC were not found.
The main activity of BEERNAERT LUC is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEERNAERT LUC is not available. You also can look at reviews of BEERNAERT LUC, open positions, location of BEERNAERT LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEERNAERT LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEERNAERT LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEERNAERT LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEERNAERT LUC, employees, financial statistics.