LES 101 DAMES A CHIENS

Particuliere bedrijvenBosbouw • LES 101 DAMES A CHIENS
Private companiesForestry • LES 101 DAMES A CHIENS

Contactgegevens LES 101 DAMES A CHIENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES 101 DAMES A CHIENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES 101 DAMES A CHIENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Maire 15; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 84 38 76; 0475 29 03 97 (+32-069 84 38 76; 0475 29 03 97) 069 84 38 76; 0475 29 03 97 (+32-069 84 38 76; 0475 29 03 97)

Fax (fax): +32 (64) 304-42-46 +32 (64) 304-42-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES 101 DAMES A CHIENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES 101 DAMES A CHIENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES 101 DAMES A CHIENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES 101 DAMES A CHIENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES 101 DAMES A CHIENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES 101 DAMES A CHIENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES 101 DAMES A CHIENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES 101 DAMES A CHIENS
Products information LES 101 DAMES A CHIENS

BTW identificatienummer (tax): BE01585845947
Ondernemingsnummer: 9370483398
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LES 101 DAMES A CHIENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES 101 DAMES A CHIENS
(Get full report from official database of BE for LES 101 DAMES A CHIENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES 101 DAMES A CHIENS
Addition kinds of activities for LES 101 DAMES A CHIENS

261103. Pulpmolens, mechanische en recycling verwerking | Pulp mills, mechanical and recycling processing
541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
28330402. Dieroliën, geneesmiddelkwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Animal oils, medicinal grade: refined or concentrated
36510122. Tape recorders: cassette, cartridge of spoel: huishoudelijk gebruik | Tape recorders: cassette, cartridge or reel: household use
37320100. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing

Werken bij LES 101 DAMES A CHIENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES 101 DAMES A CHIENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES 101 DAMES A CHIENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES 101 DAMES A CHIENS. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

  • Centric - Business Analist (B2B) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omgeving   Onze klant recruteert momenteel een Business Analyst, verantwoordelijk voor het uitwerken en onderhouden van coherente business processen en business requirements documentatie. Als Business Analyst werk je voornamelijk binnen een project context en heb je een brugfunctie tussen de verschillende business teams en de IT collega's.     Jouw taken  Business proces analyse: Je identificeert de vraag van de business. Je analyseert hun behoeften en je bepaalt de impact op bestaande processen, systemen en tools.  Business requirements gathering: Op basis van workshops en interviews met de business verzamel je de business requirements en definieer je zelfstandig de gedetailleerde business requirements in een business requirements document.  Business proces modelering en optimalisatie:  Je brengt de as-is in kaart en bepaalt in samenspraak met de business, de to-be. Je werkt de nodige proces aanpassingen uit en documenteert deze in flowcharts. Je ondersteunt IT en business bij het converteren van de business requirements naar een implementatie.  Je bent SPOC voor business en IT.  Business acceptance testing: Je coördineert de business acceptance testing en begeleidt de business ook bij het testen van nieuwe systeem implementaties.   Jouw profiel Je beschikt over een master diploma en hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring. Je werkt graag in projecten. Je hebt ervaring met proces modeling en business analyse. Je hebt sterke analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en realiteitszin. Je bent pragmatisch. Je stelt ideeën in vraag en weegt verschillende opties kritisch af. Je werkt op een gestructureerde manier. Je hebt oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Je kan autonoom werken. Je bent proactief en vraagt spontaan hulp. Je bent een teamspeler maar durft ook de eindverantwoordelijkheid te dragen. Je neemt ownership over je takenpakket en bent in staat om te werken in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent communicatief sterk en kan je taal aanpassen naargelang de gesprekspartner. Ervaring of affiniteit met IT is een troef. Kennis van Telecom producten of ervaring binnen een telco omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van Nederlands en Engels.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van LES 101 DAMES A CHIENS in sociale netwerken
Look for responds of LES 101 DAMES A CHIENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES 101 DAMES A CHIENS. Laat een reactie achter voor LES 101 DAMES A CHIENS. LES 101 DAMES A CHIENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES 101 DAMES A CHIENS. Leave a respond for LES 101 DAMES A CHIENS. LES 101 DAMES A CHIENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES 101 DAMES A CHIENS op de google maps. Adres en contacten LES 101 DAMES A CHIENS
Location of LES 101 DAMES A CHIENS on the google maps. Address and contacts of LES 101 DAMES A CHIENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES 101 DAMES A CHIENS LES 101 DAMES A CHIENS: Beringer Service | JIMMY | DATELEC | CENTRUM DE EGLANTIER | ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV

Other related companies as LES 101 DAMES A CHIENS: Beringer Service | JIMMY | DATELEC | CENTRUM DE EGLANTIER | ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV

LES 101 DAMES A CHIENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES 101 DAMES A CHIENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585845947. Het bedrijf LES 101 DAMES A CHIENS bevindt zich op het adres: Avenue de Maire 15; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in LES 101 DAMES A CHIENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES 101 DAMES A CHIENS is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES 101 DAMES A CHIENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES 101 DAMES A CHIENS, openstaande posities, locatie van LES 101 DAMES A CHIENS op de kaart.

LES 101 DAMES A CHIENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES 101 DAMES A CHIENS, company assigned to the tax number BE01585845947. The company LES 101 DAMES A CHIENS is located at the address: Avenue de Maire 15; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dog - Grooming. Products created in LES 101 DAMES A CHIENS were not found.
The main activity of LES 101 DAMES A CHIENS is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES 101 DAMES A CHIENS is not available. You also can look at reviews of LES 101 DAMES A CHIENS, open positions, location of LES 101 DAMES A CHIENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES 101 DAMES A CHIENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES 101 DAMES A CHIENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES 101 DAMES A CHIENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES 101 DAMES A CHIENS, employees, financial statistics.