ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV
Private companiesForestry • ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV

Contactgegevens ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korte Lozanastraat 8, 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32 32 16 15 00 32 32 16 15 00

Fax (fax): 32 32 37 40 52 32 32 37 40 52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV
Products information ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09445739746
Ondernemingsnummer: 2430694580
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Insurance assessors

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV
(Get full report from official database of BE for ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV
Addition kinds of activities for ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV

379904. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
09710101. Spelbeheer | Game management
34460105. Ladders, ketting | Ladders, chain
35999903. katapulten | Catapults
38120502. Warfare tegenmaatregelapparatuur | Warfare counter-measure equipment
38210401. Saldi, laboratorium | Balances, laboratory
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers

Werken bij ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV. Looking for open vacancies in other companies

 • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

 • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

 • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

 • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

 • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: BE0876553564

  Type: Vaste Job

  plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

 • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

 • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

  Type: Vaste Job

  Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV in sociale netwerken
Look for responds of ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV. Laat een reactie achter voor ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV. ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV. Leave a respond for ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV. ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV op de google maps. Adres en contacten ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV
Location of ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV on the google maps. Address and contacts of ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV: FERME EQUESTRE DE LESVE | KADERHUIS A.A. | F. NO?L | C. COLSON | JOZEF VAN DER HEYDEN

Other related companies as ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV: FERME EQUESTRE DE LESVE | KADERHUIS A.A. | F. NO?L | C. COLSON | JOZEF VAN DER HEYDEN

ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09445739746. Het bedrijf ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV bevindt zich op het adres: Korte Lozanastraat 8, 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 851,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Insurance assessors.
De hoofdactiviteit van ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV, openstaande posities, locatie van ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV op de kaart.

ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV, company assigned to the tax number BE09445739746. The company ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV is located at the address: Korte Lozanastraat 8, 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 851,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Insurance assessors.
The main activity of ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV is not available. You also can look at reviews of ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV, open positions, location of ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSEUROP MEMBER OF GROUP VERSPIEREN NV, employees, financial statistics.