HALINKA HONDENTRIMSALON

Contactgegevens HALINKA HONDENTRIMSALON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HALINKA HONDENTRIMSALON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HALINKA HONDENTRIMSALON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Azalealaan 18; 3930; Hamont-Achel (Achel), België

Telefoon (phone): 011 80 18 18 (+32-011 80 18 18) 011 80 18 18 (+32-011 80 18 18)

Fax (fax): +32 (59) 833-72-33 +32 (59) 833-72-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HALINKA HONDENTRIMSALON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HALINKA HONDENTRIMSALON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HALINKA HONDENTRIMSALON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HALINKA HONDENTRIMSALON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HALINKA HONDENTRIMSALON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HALINKA HONDENTRIMSALON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HALINKA HONDENTRIMSALON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HALINKA HONDENTRIMSALON
Products information HALINKA HONDENTRIMSALON

BTW identificatienummer (tax): BE02988800048
Ondernemingsnummer: 6787597656
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in HALINKA HONDENTRIMSALON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HALINKA HONDENTRIMSALON
(Get full report from official database of BE for HALINKA HONDENTRIMSALON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HALINKA HONDENTRIMSALON
Addition kinds of activities for HALINKA HONDENTRIMSALON

20119900. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
20990302. Desserts, ready-to-mix | Desserts, ready-to-mix
20990706. Sandwiches, samengesteld en verpakt: voor groothandelsmarkt | Sandwiches, assembled and packaged: for wholesale market
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
63710102. Welvaartspensioenen | Welfare pensions

Werken bij HALINKA HONDENTRIMSALON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HALINKA HONDENTRIMSALON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HALINKA HONDENTRIMSALON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HALINKA HONDENTRIMSALON. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van HALINKA HONDENTRIMSALON in sociale netwerken
Look for responds of HALINKA HONDENTRIMSALON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HALINKA HONDENTRIMSALON. Laat een reactie achter voor HALINKA HONDENTRIMSALON. HALINKA HONDENTRIMSALON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HALINKA HONDENTRIMSALON. Leave a respond for HALINKA HONDENTRIMSALON. HALINKA HONDENTRIMSALON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HALINKA HONDENTRIMSALON op de google maps. Adres en contacten HALINKA HONDENTRIMSALON
Location of HALINKA HONDENTRIMSALON on the google maps. Address and contacts of HALINKA HONDENTRIMSALON

Andere gerelateerde bedrijven als come HALINKA HONDENTRIMSALON HALINKA HONDENTRIMSALON: ISOCAB NV | WIBRA | HUIS SMETS-CLAES | GEORGES VANDENHOVE | Vertommen B

Other related companies as HALINKA HONDENTRIMSALON: ISOCAB NV | WIBRA | HUIS SMETS-CLAES | GEORGES VANDENHOVE | Vertommen B

HALINKA HONDENTRIMSALON is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HALINKA HONDENTRIMSALON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02988800048. Het bedrijf HALINKA HONDENTRIMSALON bevindt zich op het adres: Azalealaan 18; 3930; Hamont-Achel (Achel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in HALINKA HONDENTRIMSALON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HALINKA HONDENTRIMSALON is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HALINKA HONDENTRIMSALON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HALINKA HONDENTRIMSALON, openstaande posities, locatie van HALINKA HONDENTRIMSALON op de kaart.

HALINKA HONDENTRIMSALON is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HALINKA HONDENTRIMSALON, company assigned to the tax number BE02988800048. The company HALINKA HONDENTRIMSALON is located at the address: Azalealaan 18; 3930; Hamont-Achel (Achel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dog - Grooming. Products created in HALINKA HONDENTRIMSALON were not found.
The main activity of HALINKA HONDENTRIMSALON is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HALINKA HONDENTRIMSALON is not available. You also can look at reviews of HALINKA HONDENTRIMSALON, open positions, location of HALINKA HONDENTRIMSALON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HALINKA HONDENTRIMSALON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HALINKA HONDENTRIMSALON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HALINKA HONDENTRIMSALON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HALINKA HONDENTRIMSALON, employees, financial statistics.