ISOCAB NV

Contactgegevens ISOCAB NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISOCAB NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISOCAB NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 10, Treurnietstraat 8531 Harelbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-73-43-11 32-56-73-43-11

Fax (fax): 32-56-73-43-22 32-56-73-43-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISOCAB NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISOCAB NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISOCAB NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISOCAB NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISOCAB NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISOCAB NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISOCAB NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISOCAB NV
Products information ISOCAB NV

BTW identificatienummer (tax): BE06439880371
Ondernemingsnummer: 9338897705
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ISOCAB NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boarding, metal Thermal insulation materials

Product klasse (product class): Sandwich panels, Dust-proof rooms, Cold stores, Sliding doors, Steel sheets, Isothermal

Profiel (profile): Manufacturer of sandwich panels for roofs and walls, made of polyurethane and rockwool, profiled steel sheets for roof and wall cladding, clean rooms, isothermal doors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISOCAB NV
(Get full report from official database of BE for ISOCAB NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISOCAB NV
Addition kinds of activities for ISOCAB NV

596102. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order
20410111. Griesmeel | Semolina flour
22539900. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
28920104. Zekering poeder | Fuse powder
32810201. Badkamerinrichtingen, gesneden steen | Bathroom fixtures, cut stone
35310603. Kraan dragers | Crane carriers
39999913. Brandblussers, draagbaar | Fire extinguishers, portable
39999920. Hot tub en spa deksels | Hot tub and spa covers
48130200. Online dienstverleners | Online service providers

Werken bij ISOCAB NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISOCAB NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISOCAB NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISOCAB NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

 • Administratief Bediende (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

 • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

 • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Construct

  Type: Vaste Job

  U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

 • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

 • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

 • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ARCADIS

  Type: Vaste Job

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

 • Zelfstandige verkopers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

Zoek naar antwoorden van ISOCAB NV in sociale netwerken
Look for responds of ISOCAB NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISOCAB NV. Laat een reactie achter voor ISOCAB NV. ISOCAB NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISOCAB NV. Leave a respond for ISOCAB NV. ISOCAB NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISOCAB NV op de google maps. Adres en contacten ISOCAB NV
Location of ISOCAB NV on the google maps. Address and contacts of ISOCAB NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ISOCAB NV ISOCAB NV: Goetze Lier BVBA | LIESENBORGS | CHANTAL VANDENRYT | VASTGOED DE SMET | De Boeck X

Other related companies as ISOCAB NV: Goetze Lier BVBA | LIESENBORGS | CHANTAL VANDENRYT | VASTGOED DE SMET | De Boeck X

ISOCAB NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISOCAB NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06439880371. Het bedrijf ISOCAB NV bevindt zich op het adres: 10, Treurnietstraat 8531 Harelbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Manufacturer of sandwich panels for roofs and walls, made of polyurethane and rockwool, profiled steel sheets for roof and wall cladding, clean rooms, isothermal doors. Branchecategorie is Boarding, metal Thermal insulation materials. Producten gemaakt in ISOCAB NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ISOCAB NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISOCAB NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISOCAB NV, openstaande posities, locatie van ISOCAB NV op de kaart.

ISOCAB NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISOCAB NV, company assigned to the tax number BE06439880371. The company ISOCAB NV is located at the address: 10, Treurnietstraat 8531 Harelbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Manufacturer of sandwich panels for roofs and walls, made of polyurethane and rockwool, profiled steel sheets for roof and wall cladding, clean rooms, isothermal doors. Industry category is Boarding, metal Thermal insulation materials. Products created in ISOCAB NV were not found.
The main activity of ISOCAB NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ISOCAB NV is not available. You also can look at reviews of ISOCAB NV, open positions, location of ISOCAB NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISOCAB NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISOCAB NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISOCAB NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISOCAB NV, employees, financial statistics.