GREETS HONDENKAPSALON

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • GREETS HONDENKAPSALON
Private companiesCoal Mining • GREETS HONDENKAPSALON

Contactgegevens GREETS HONDENKAPSALON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREETS HONDENKAPSALON: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREETS HONDENKAPSALON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudenaardseheerweg 129; 9810; Nazareth, België

Telefoon (phone): 09 385 89 61 (+32-09 385 89 61) 09 385 89 61 (+32-09 385 89 61)

Fax (fax): 09 385 38 11 (+32-09 385 38 11) 09 385 38 11 (+32-09 385 38 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREETS HONDENKAPSALON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREETS HONDENKAPSALON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREETS HONDENKAPSALON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREETS HONDENKAPSALON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREETS HONDENKAPSALON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREETS HONDENKAPSALON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREETS HONDENKAPSALON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREETS HONDENKAPSALON
Products information GREETS HONDENKAPSALON

BTW identificatienummer (tax): BE01420227050
Ondernemingsnummer: 1010162353
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in GREETS HONDENKAPSALON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREETS HONDENKAPSALON
(Get full report from official database of BE for GREETS HONDENKAPSALON)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREETS HONDENKAPSALON
Addition kinds of activities for GREETS HONDENKAPSALON

342399. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
806901. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
22310202. Kalendering: wol, haarhaar, of soortgelijke vezelweefsels | Calendering: wool, mohair, or similar fiber fabrics
32720607. Besproeiingspijp, beton | Irrigation pipe, concrete
36439907. Power line kabel | Power line cable
73639906. Modelleringsdienst | Modeling service
94319907. Immunisatie programma administratie, overheid | Immunization program administration, government

Werken bij GREETS HONDENKAPSALON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREETS HONDENKAPSALON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREETS HONDENKAPSALON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREETS HONDENKAPSALON. Looking for open vacancies in other companies

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van GREETS HONDENKAPSALON in sociale netwerken
Look for responds of GREETS HONDENKAPSALON in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREETS HONDENKAPSALON. Laat een reactie achter voor GREETS HONDENKAPSALON. GREETS HONDENKAPSALON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREETS HONDENKAPSALON. Leave a respond for GREETS HONDENKAPSALON. GREETS HONDENKAPSALON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREETS HONDENKAPSALON op de google maps. Adres en contacten GREETS HONDENKAPSALON
Location of GREETS HONDENKAPSALON on the google maps. Address and contacts of GREETS HONDENKAPSALON

Andere gerelateerde bedrijven als come GREETS HONDENKAPSALON GREETS HONDENKAPSALON: ELEKTRO BEDRIJF JANSSENS | B.A.S.O. | L茅v锚que Fr茅d茅rique | HENRI VAN GESTEL | JACQUES SCHITTECATTE

Other related companies as GREETS HONDENKAPSALON: ELEKTRO BEDRIJF JANSSENS | B.A.S.O. | L茅v锚que Fr茅d茅rique | HENRI VAN GESTEL | JACQUES SCHITTECATTE

GREETS HONDENKAPSALON is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREETS HONDENKAPSALON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01420227050. Het bedrijf GREETS HONDENKAPSALON bevindt zich op het adres: Oudenaardseheerweg 129; 9810; Nazareth. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 148,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in GREETS HONDENKAPSALON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GREETS HONDENKAPSALON is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREETS HONDENKAPSALON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREETS HONDENKAPSALON, openstaande posities, locatie van GREETS HONDENKAPSALON op de kaart.

GREETS HONDENKAPSALON is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREETS HONDENKAPSALON, company assigned to the tax number BE01420227050. The company GREETS HONDENKAPSALON is located at the address: Oudenaardseheerweg 129; 9810; Nazareth. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 148,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dog - Grooming. Products created in GREETS HONDENKAPSALON were not found.
The main activity of GREETS HONDENKAPSALON is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GREETS HONDENKAPSALON is not available. You also can look at reviews of GREETS HONDENKAPSALON, open positions, location of GREETS HONDENKAPSALON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREETS HONDENKAPSALON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREETS HONDENKAPSALON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREETS HONDENKAPSALON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREETS HONDENKAPSALON, employees, financial statistics.