L茅v锚que Fr茅d茅rique

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • L茅v锚que Fr茅d茅rique
Private companiesCoal Mining • L茅v锚que Fr茅d茅rique

Contactgegevens L茅v锚que Fr茅d茅rique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L茅v锚que Fr茅d茅rique: address, phone, fax, email, website, opening hours

L茅v锚que Fr茅d茅rique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fleurbeek 30; 1620; Drogenbos, België

Telefoon (phone): 0475 34 51 23 (+32-0475 34 51 23) 0475 34 51 23 (+32-0475 34 51 23)

Fax (fax): +32 (58) 291-56-54 +32 (58) 291-56-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L茅v锚que Fr茅d茅rique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L茅v锚que Fr茅d茅rique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L茅v锚que Fr茅d茅rique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L茅v锚que Fr茅d茅rique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L茅v锚que Fr茅d茅rique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L茅v锚que Fr茅d茅rique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L茅v锚que Fr茅d茅rique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L茅v锚que Fr茅d茅rique
Products information L茅v锚que Fr茅d茅rique

BTW identificatienummer (tax): BE04808135986
Ondernemingsnummer: 3790527343
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in L茅v锚que Fr茅d茅rique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L茅v锚que Fr茅d茅rique
(Get full report from official database of BE for L茅v锚que Fr茅d茅rique)

Aanvulling soorten activiteiten voor L茅v锚que Fr茅d茅rique
Addition kinds of activities for L茅v锚que Fr茅d茅rique

8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
489999. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
23890202. Band uniforms | Band uniforms
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
34430706. Vormen voor tunnels, inklapbaar | Forms for tunnels, collapsible
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
49319901. Warmtekrachtkoppeling van elektrische stroom | Cogeneration of electric power
92119902. Lokale rechtbanken | Local courts

Werken bij L茅v锚que Fr茅d茅rique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L茅v锚que Fr茅d茅rique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L茅v锚que Fr茅d茅rique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L茅v锚que Fr茅d茅rique. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

Zoek naar antwoorden van L茅v锚que Fr茅d茅rique in sociale netwerken
Look for responds of L茅v锚que Fr茅d茅rique in social networks

Lees alle opmerkingen voor L茅v锚que Fr茅d茅rique. Laat een reactie achter voor L茅v锚que Fr茅d茅rique. L茅v锚que Fr茅d茅rique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L茅v锚que Fr茅d茅rique. Leave a respond for L茅v锚que Fr茅d茅rique. L茅v锚que Fr茅d茅rique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L茅v锚que Fr茅d茅rique op de google maps. Adres en contacten L茅v锚que Fr茅d茅rique
Location of L茅v锚que Fr茅d茅rique on the google maps. Address and contacts of L茅v锚que Fr茅d茅rique

Andere gerelateerde bedrijven als come L茅v锚que Fr茅d茅rique L茅v锚que Fr茅d茅rique: MISS D. | Bureau Immobilier Marchal | DONCKERS NV | DOKTER RALET JEAN-PAUL | VAN HOVE (HUIS)

Other related companies as L茅v锚que Fr茅d茅rique: MISS D. | Bureau Immobilier Marchal | DONCKERS NV | DOKTER RALET JEAN-PAUL | VAN HOVE (HUIS)

L茅v锚que Fr茅d茅rique is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L茅v锚que Fr茅d茅rique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04808135986. Het bedrijf L茅v锚que Fr茅d茅rique bevindt zich op het adres: Rue Fleurbeek 30; 1620; Drogenbos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 174,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in L茅v锚que Fr茅d茅rique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L茅v锚que Fr茅d茅rique is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L茅v锚que Fr茅d茅rique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L茅v锚que Fr茅d茅rique, openstaande posities, locatie van L茅v锚que Fr茅d茅rique op de kaart.

L茅v锚que Fr茅d茅rique is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is L茅v锚que Fr茅d茅rique, company assigned to the tax number BE04808135986. The company L茅v锚que Fr茅d茅rique is located at the address: Rue Fleurbeek 30; 1620; Drogenbos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 174,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in L茅v锚que Fr茅d茅rique were not found.
The main activity of L茅v锚que Fr茅d茅rique is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of L茅v锚que Fr茅d茅rique is not available. You also can look at reviews of L茅v锚que Fr茅d茅rique, open positions, location of L茅v锚que Fr茅d茅rique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L茅v锚que Fr茅d茅rique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L茅v锚que Fr茅d茅rique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L茅v锚que Fr茅d茅rique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L茅v锚que Fr茅d茅rique, employees, financial statistics.