Bouts Alice

Contactgegevens Bouts Alice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouts Alice: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouts Alice

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pundershoekstraat 16; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel), België

Telefoon (phone): 011 73 16 65 (+32-011 73 16 65) 011 73 16 65 (+32-011 73 16 65)

Fax (fax): +32 (51) 562-13-41 +32 (51) 562-13-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouts Alice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouts Alice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouts Alice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouts Alice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouts Alice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouts Alice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouts Alice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouts Alice
Products information Bouts Alice

BTW identificatienummer (tax): BE05890014648
Ondernemingsnummer: 2880584716
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 390,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Bouts Alice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dog - Grooming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouts Alice
(Get full report from official database of BE for Bouts Alice)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouts Alice
Addition kinds of activities for Bouts Alice

203400. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
28910207. slijm | Mucilage
35560304. Rokers, Apparatuur voor voedselverwerking | Smokers, food processing equipment
35790305. Perforators (kantoormachines) | Perforators (office machines)
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij Bouts Alice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouts Alice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouts Alice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouts Alice. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

 • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

 • Magazijnier (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

  Regio: BRUSSEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

 • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

 • flexi job (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Flexijob

  bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van Bouts Alice in sociale netwerken
Look for responds of Bouts Alice in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouts Alice. Laat een reactie achter voor Bouts Alice. Bouts Alice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouts Alice. Leave a respond for Bouts Alice. Bouts Alice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouts Alice op de google maps. Adres en contacten Bouts Alice
Location of Bouts Alice on the google maps. Address and contacts of Bouts Alice

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouts Alice Bouts Alice: DARIMMO | Weymans J | NIC'L | Van Bylen Andre | LUC BEIRINCKX

Other related companies as Bouts Alice: DARIMMO | Weymans J | NIC'L | Van Bylen Andre | LUC BEIRINCKX

Bouts Alice is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouts Alice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05890014648. Het bedrijf Bouts Alice bevindt zich op het adres: Pundershoekstraat 16; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 390,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dog - Grooming. Producten gemaakt in Bouts Alice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouts Alice is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouts Alice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouts Alice, openstaande posities, locatie van Bouts Alice op de kaart.

Bouts Alice is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouts Alice, company assigned to the tax number BE05890014648. The company Bouts Alice is located at the address: Pundershoekstraat 16; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 390,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dog - Grooming. Products created in Bouts Alice were not found.
The main activity of Bouts Alice is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouts Alice is not available. You also can look at reviews of Bouts Alice, open positions, location of Bouts Alice on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouts Alice, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouts Alice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouts Alice, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouts Alice, employees, financial statistics.