Van Bylen Andre

Contactgegevens Van Bylen Andre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Bylen Andre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Bylen Andre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Craeyenhemstraat 2; 2280; Grobbendonk, België

Telefoon (phone): 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71) 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71)

Fax (fax): 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71) 014 51 79 71 (+32-014 51 79 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Bylen Andre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Bylen Andre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Bylen Andre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Bylen Andre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Bylen Andre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Bylen Andre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Bylen Andre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Bylen Andre
Products information Van Bylen Andre

BTW identificatienummer (tax): BE05974060058
Ondernemingsnummer: 9541046142
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Door & gate openers (Automatic)

Product categorie (product category): Doors - Sliding and overhead type

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Bylen Andre
(Get full report from official database of BE for Van Bylen Andre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Bylen Andre
Addition kinds of activities for Van Bylen Andre

367200. Printplaten | Printed circuit boards
513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
22520000. Hosiery, nec | Hosiery, nec
25110206. Eetkamer meubels: hout | Dining room furniture: wood
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
65120200. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment

Werken bij Van Bylen Andre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Bylen Andre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Bylen Andre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Bylen Andre. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

  • Onderhoudstechnieker (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van de elektrische machines en installaties. Dit kan gaan van een slijpschijf tot een compressor, heftruck,...

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

  • Ploegbaas elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Leercontract

    U functie bestaat erin leiding te geven over een ploeg hulpelektriciens. U rapporteert rechtstreeks aan de projectleider en klant. U staat in voor uw dagelijkse administratie en planning. U beschikt over een rijbewijs B, attest VCA-leidinggevend, attest hoogtewerker, BA4-BA5

Zoek naar antwoorden van Van Bylen Andre in sociale netwerken
Look for responds of Van Bylen Andre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Bylen Andre. Laat een reactie achter voor Van Bylen Andre. Van Bylen Andre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Bylen Andre. Leave a respond for Van Bylen Andre. Van Bylen Andre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Bylen Andre op de google maps. Adres en contacten Van Bylen Andre
Location of Van Bylen Andre on the google maps. Address and contacts of Van Bylen Andre

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Bylen Andre Van Bylen Andre: L'ASTRAL ESTHETIQUE | SUPERDOG | RISK MANAGEMENT SERVICES | MARCEL DE NEEF | ROLAND REICHLING

Other related companies as Van Bylen Andre: L'ASTRAL ESTHETIQUE | SUPERDOG | RISK MANAGEMENT SERVICES | MARCEL DE NEEF | ROLAND REICHLING

Van Bylen Andre is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Bylen Andre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05974060058. Het bedrijf Van Bylen Andre bevindt zich op het adres: Van Craeyenhemstraat 2; 2280; Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Doors - Sliding and overhead type. Lijst met producten zijn Door & gate openers (Automatic).
De hoofdactiviteit van Van Bylen Andre is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Bylen Andre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Bylen Andre, openstaande posities, locatie van Van Bylen Andre op de kaart.

Van Bylen Andre is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Bylen Andre, company assigned to the tax number BE05974060058. The company Van Bylen Andre is located at the address: Van Craeyenhemstraat 2; 2280; Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Doors - Sliding and overhead type. List of products are Door & gate openers (Automatic).
The main activity of Van Bylen Andre is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Bylen Andre is not available. You also can look at reviews of Van Bylen Andre, open positions, location of Van Bylen Andre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Bylen Andre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Bylen Andre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Bylen Andre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Bylen Andre, employees, financial statistics.