ETABLISSEMENTS STARCK SA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ETABLISSEMENTS STARCK SA
Private companiesOil and Gas Extraction • ETABLISSEMENTS STARCK SA

Contactgegevens ETABLISSEMENTS STARCK SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETABLISSEMENTS STARCK SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETABLISSEMENTS STARCK SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De La Gendarmerie 13a 5600 Philippeville - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-66-00-10 32-71-66-00-10

Fax (fax): 32-71-66-00-15 32-71-66-00-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETABLISSEMENTS STARCK SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETABLISSEMENTS STARCK SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETABLISSEMENTS STARCK SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETABLISSEMENTS STARCK SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETABLISSEMENTS STARCK SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETABLISSEMENTS STARCK SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETABLISSEMENTS STARCK SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETABLISSEMENTS STARCK SA
Products information ETABLISSEMENTS STARCK SA

BTW identificatienummer (tax): BE08657745361
Ondernemingsnummer: 1101074218
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ETABLISSEMENTS STARCK SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating, industrial - installations and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETABLISSEMENTS STARCK SA
(Get full report from official database of BE for ETABLISSEMENTS STARCK SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETABLISSEMENTS STARCK SA
Addition kinds of activities for ETABLISSEMENTS STARCK SA

326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
573500. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
25410000. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis

Werken bij ETABLISSEMENTS STARCK SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETABLISSEMENTS STARCK SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETABLISSEMENTS STARCK SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETABLISSEMENTS STARCK SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van ETABLISSEMENTS STARCK SA in sociale netwerken
Look for responds of ETABLISSEMENTS STARCK SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETABLISSEMENTS STARCK SA. Laat een reactie achter voor ETABLISSEMENTS STARCK SA. ETABLISSEMENTS STARCK SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETABLISSEMENTS STARCK SA. Leave a respond for ETABLISSEMENTS STARCK SA. ETABLISSEMENTS STARCK SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETABLISSEMENTS STARCK SA op de google maps. Adres en contacten ETABLISSEMENTS STARCK SA
Location of ETABLISSEMENTS STARCK SA on the google maps. Address and contacts of ETABLISSEMENTS STARCK SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETABLISSEMENTS STARCK SA ETABLISSEMENTS STARCK SA: ISS NV/SA | DE TUINKAMER | MATTHIEU WEMAERE | DTI Multimedia Editions | CELIO

Other related companies as ETABLISSEMENTS STARCK SA: ISS NV/SA | DE TUINKAMER | MATTHIEU WEMAERE | DTI Multimedia Editions | CELIO

ETABLISSEMENTS STARCK SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETABLISSEMENTS STARCK SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08657745361. Het bedrijf ETABLISSEMENTS STARCK SA bevindt zich op het adres: R. De La Gendarmerie 13a 5600 Philippeville - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating, industrial - installations and equipment. Producten gemaakt in ETABLISSEMENTS STARCK SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETABLISSEMENTS STARCK SA is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETABLISSEMENTS STARCK SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETABLISSEMENTS STARCK SA, openstaande posities, locatie van ETABLISSEMENTS STARCK SA op de kaart.

ETABLISSEMENTS STARCK SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETABLISSEMENTS STARCK SA, company assigned to the tax number BE08657745361. The company ETABLISSEMENTS STARCK SA is located at the address: R. De La Gendarmerie 13a 5600 Philippeville - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating, industrial - installations and equipment. Products created in ETABLISSEMENTS STARCK SA were not found.
The main activity of ETABLISSEMENTS STARCK SA is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETABLISSEMENTS STARCK SA is not available. You also can look at reviews of ETABLISSEMENTS STARCK SA, open positions, location of ETABLISSEMENTS STARCK SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETABLISSEMENTS STARCK SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETABLISSEMENTS STARCK SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETABLISSEMENTS STARCK SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETABLISSEMENTS STARCK SA, employees, financial statistics.