ISS NV/SA

Contactgegevens ISS NV/SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISS NV/SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISS NV/SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIJKSTRAAT 9 BIS; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93491770 (+32-93491770) 93491770 (+32-93491770)

Fax (fax): +32 (50) 775-49-17 +32 (50) 775-49-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISS NV/SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISS NV/SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISS NV/SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISS NV/SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISS NV/SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISS NV/SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISS NV/SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISS NV/SA
Products information ISS NV/SA

BTW identificatienummer (tax): BE02614715576
Ondernemingsnummer: 9083190917
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Enlèvement de déchets,Nettoyage de Tapis,Nettoyage d'Ordinateurs,Aménagement de Jardins,Traitement de Déchets,Garde-Meubles,Conservation d'Archives,Assainissement des dégats après incendie,Nettoyage de Fa?ades,Entretien de Jardins,Nettoyage de bureaux,Assainissement des dégats des eaux,Lavage de vitres,Sols Industriels,Destruction d'Archives,Entrepreneurs en Peinture,Déménagements Professionnels. Type de Public: Sociétés.. Services: Nettoyage de bureaux.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISS NV/SA
(Get full report from official database of BE for ISS NV/SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISS NV/SA
Addition kinds of activities for ISS NV/SA

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
274105. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
332100. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
393101. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
17119900. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
23990601. Visnetten | Fishing nets
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical

Werken bij ISS NV/SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISS NV/SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISS NV/SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISS NV/SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Putte-Beerzel - uitstekend betaald (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van ISS NV/SA in sociale netwerken
Look for responds of ISS NV/SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISS NV/SA. Laat een reactie achter voor ISS NV/SA. ISS NV/SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISS NV/SA. Leave a respond for ISS NV/SA. ISS NV/SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISS NV/SA op de google maps. Adres en contacten ISS NV/SA
Location of ISS NV/SA on the google maps. Address and contacts of ISS NV/SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ISS NV/SA ISS NV/SA: GINO VAN HOVE | ERIK VAN DE VEIRE | VAN EYCK BVBA | SIERENS TRANSPORT | ASSURANCES PLAINCHAMP

Other related companies as ISS NV/SA: GINO VAN HOVE | ERIK VAN DE VEIRE | VAN EYCK BVBA | SIERENS TRANSPORT | ASSURANCES PLAINCHAMP

ISS NV/SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISS NV/SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02614715576. Het bedrijf ISS NV/SA bevindt zich op het adres: DIJKSTRAAT 9 BIS; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Services: Enlèvement de déchets,Nettoyage de Tapis,Nettoyage d'Ordinateurs,Aménagement de Jardins,Traitement de Déchets,Garde-Meubles,Conservation d'Archives,Assainissement des dégats après incendie,Nettoyage de Fa?ades,Entretien de Jardins,Nettoyage de bureaux,Assainissement des dégats des eaux,Lavage de vitres,Sols Industriels,Destruction d'Archives,Entrepreneurs en Peinture,Déménagements Professionnels. Type de Public: Sociétés.. Services: Nettoyage de bureaux..
De hoofdactiviteit van ISS NV/SA is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISS NV/SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISS NV/SA, openstaande posities, locatie van ISS NV/SA op de kaart.

ISS NV/SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISS NV/SA, company assigned to the tax number BE02614715576. The company ISS NV/SA is located at the address: DIJKSTRAAT 9 BIS; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Services: Enlèvement de déchets,Nettoyage de Tapis,Nettoyage d'Ordinateurs,Aménagement de Jardins,Traitement de Déchets,Garde-Meubles,Conservation d'Archives,Assainissement des dégats après incendie,Nettoyage de Fa?ades,Entretien de Jardins,Nettoyage de bureaux,Assainissement des dégats des eaux,Lavage de vitres,Sols Industriels,Destruction d'Archives,Entrepreneurs en Peinture,Déménagements Professionnels. Type de Public: Sociétés.. Services: Nettoyage de bureaux..
The main activity of ISS NV/SA is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ISS NV/SA is not available. You also can look at reviews of ISS NV/SA, open positions, location of ISS NV/SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISS NV/SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISS NV/SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISS NV/SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISS NV/SA, employees, financial statistics.