VVKSM 68° SINT-MAARTEN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VVKSM 68° SINT-MAARTEN
Private companiesCoal Mining • VVKSM 68° SINT-MAARTEN

Contactgegevens VVKSM 68° SINT-MAARTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VVKSM 68° SINT-MAARTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VVKSM 68° SINT-MAARTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAASDONK 108; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33222265 (+32-33222265) 33222265 (+32-33222265)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VVKSM 68° SINT-MAARTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VVKSM 68° SINT-MAARTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VVKSM 68° SINT-MAARTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VVKSM 68° SINT-MAARTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VVKSM 68° SINT-MAARTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VVKSM 68° SINT-MAARTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VVKSM 68° SINT-MAARTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VVKSM 68° SINT-MAARTEN
Products information VVKSM 68° SINT-MAARTEN

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VVKSM 68° SINT-MAARTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VVKSM 68° SINT-MAARTEN
(Get full report from official database of BE for VVKSM 68° SINT-MAARTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VVKSM 68° SINT-MAARTEN
Addition kinds of activities for VVKSM 68° SINT-MAARTEN

233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
291102. Lichte destillaten | Light distillates
20919904. Visproducten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seafood products: packaged in cans, jars, etc.
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
38430113. Tangen, tandheelkunde | Forceps, dental
39999926. Schilderinstrumenten | Painting instrument dials
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
75399901. Automatische airconditioning reparatie | Automotive air conditioning repair
91110101. Uitvoerend adviesbureau | Executive advisory commission

Werken bij VVKSM 68° SINT-MAARTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VVKSM 68° SINT-MAARTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VVKSM 68° SINT-MAARTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VVKSM 68° SINT-MAARTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

Zoek naar antwoorden van VVKSM 68° SINT-MAARTEN in sociale netwerken
Look for responds of VVKSM 68° SINT-MAARTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VVKSM 68° SINT-MAARTEN. Laat een reactie achter voor VVKSM 68° SINT-MAARTEN. VVKSM 68° SINT-MAARTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VVKSM 68° SINT-MAARTEN. Leave a respond for VVKSM 68° SINT-MAARTEN. VVKSM 68° SINT-MAARTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VVKSM 68° SINT-MAARTEN op de google maps. Adres en contacten VVKSM 68° SINT-MAARTEN
Location of VVKSM 68° SINT-MAARTEN on the google maps. Address and contacts of VVKSM 68° SINT-MAARTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VVKSM 68° SINT-MAARTEN VVKSM 68° SINT-MAARTEN: CITIBANK | HOTEL DE L'AUBEPINE | Sentiers du Monde | BOULANGERIE LA FRANCE | VANDER VENNET

Other related companies as VVKSM 68° SINT-MAARTEN: CITIBANK | HOTEL DE L'AUBEPINE | Sentiers du Monde | BOULANGERIE LA FRANCE | VANDER VENNET

VVKSM 68° SINT-MAARTEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VVKSM 68° SINT-MAARTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf VVKSM 68° SINT-MAARTEN bevindt zich op het adres: WAASDONK 108; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in VVKSM 68° SINT-MAARTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VVKSM 68° SINT-MAARTEN is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VVKSM 68° SINT-MAARTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VVKSM 68° SINT-MAARTEN, openstaande posities, locatie van VVKSM 68° SINT-MAARTEN op de kaart.

VVKSM 68° SINT-MAARTEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VVKSM 68° SINT-MAARTEN, company assigned to the tax number BE07931549072. The company VVKSM 68° SINT-MAARTEN is located at the address: WAASDONK 108; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in VVKSM 68° SINT-MAARTEN were not found.
The main activity of VVKSM 68° SINT-MAARTEN is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VVKSM 68° SINT-MAARTEN is not available. You also can look at reviews of VVKSM 68° SINT-MAARTEN, open positions, location of VVKSM 68° SINT-MAARTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VVKSM 68° SINT-MAARTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VVKSM 68° SINT-MAARTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VVKSM 68° SINT-MAARTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VVKSM 68° SINT-MAARTEN, employees, financial statistics.