HOTEL DE L'AUBEPINE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • HOTEL DE L'AUBEPINE
Private companiesCoal Mining • HOTEL DE L'AUBEPINE

Contactgegevens HOTEL DE L'AUBEPINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL DE L'AUBEPINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL DE L'AUBEPINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Rochefort 27 5570 Beauraing, België

Telefoon (phone): 32.82 71 11 59 32.82 71 11 59

Fax (fax): 32.82 71 33 54 32.82 71 33 54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL DE L'AUBEPINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL DE L'AUBEPINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL DE L'AUBEPINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL DE L'AUBEPINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL DE L'AUBEPINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL DE L'AUBEPINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL DE L'AUBEPINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL DE L'AUBEPINE
Products information HOTEL DE L'AUBEPINE

BTW identificatienummer (tax): BE07899963378
Ondernemingsnummer: 2401031494
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Hotels - Belgium

Product categorie (product category): Business travel; HOTELS: RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL DE L'AUBEPINE
(Get full report from official database of BE for HOTEL DE L'AUBEPINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL DE L'AUBEPINE
Addition kinds of activities for HOTEL DE L'AUBEPINE

30699906. Brandstoftanks, inklapbaar: rubberen stof | Fuel tanks, collapsible: rubberized fabric
34520201. Sluitringen | Lock washers
35440109. Wire tekening en rechte sterven | Wire drawing and straightening dies
50650204. Intercommunicatieapparatuur, elektronisch | Intercommunication equipment, electronic
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized

Werken bij HOTEL DE L'AUBEPINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL DE L'AUBEPINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL DE L'AUBEPINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL DE L'AUBEPINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Brakel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van HOTEL DE L'AUBEPINE in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL DE L'AUBEPINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL DE L'AUBEPINE. Laat een reactie achter voor HOTEL DE L'AUBEPINE. HOTEL DE L'AUBEPINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL DE L'AUBEPINE. Leave a respond for HOTEL DE L'AUBEPINE. HOTEL DE L'AUBEPINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL DE L'AUBEPINE op de google maps. Adres en contacten HOTEL DE L'AUBEPINE
Location of HOTEL DE L'AUBEPINE on the google maps. Address and contacts of HOTEL DE L'AUBEPINE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL DE L'AUBEPINE HOTEL DE L'AUBEPINE: LEONARD VAN GERWEN | I.M.P.C. | Boucle D'or | MARIO LUYTEN | VOLLEY UNION ROUX

Other related companies as HOTEL DE L'AUBEPINE: LEONARD VAN GERWEN | I.M.P.C. | Boucle D'or | MARIO LUYTEN | VOLLEY UNION ROUX

HOTEL DE L'AUBEPINE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL DE L'AUBEPINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07899963378. Het bedrijf HOTEL DE L'AUBEPINE bevindt zich op het adres: Rue De Rochefort 27 5570 Beauraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Hotels - Belgium.
De hoofdactiviteit van HOTEL DE L'AUBEPINE is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL DE L'AUBEPINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL DE L'AUBEPINE, openstaande posities, locatie van HOTEL DE L'AUBEPINE op de kaart.

HOTEL DE L'AUBEPINE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL DE L'AUBEPINE, company assigned to the tax number BE07899963378. The company HOTEL DE L'AUBEPINE is located at the address: Rue De Rochefort 27 5570 Beauraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Business travel; HOTELS: RESTAURANTS. List of products are Hotels - Belgium.
The main activity of HOTEL DE L'AUBEPINE is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL DE L'AUBEPINE is not available. You also can look at reviews of HOTEL DE L'AUBEPINE, open positions, location of HOTEL DE L'AUBEPINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL DE L'AUBEPINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL DE L'AUBEPINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL DE L'AUBEPINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL DE L'AUBEPINE, employees, financial statistics.