MAISON DES JEUNES RENARDS

Contactgegevens MAISON DES JEUNES RENARDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DES JEUNES RENARDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DES JEUNES RENARDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOSSENSTRAAT 10; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25131632 (+32-25131632) 25131632 (+32-25131632)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DES JEUNES RENARDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DES JEUNES RENARDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DES JEUNES RENARDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DES JEUNES RENARDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DES JEUNES RENARDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DES JEUNES RENARDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DES JEUNES RENARDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DES JEUNES RENARDS
Products information MAISON DES JEUNES RENARDS

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MAISON DES JEUNES RENARDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DES JEUNES RENARDS
(Get full report from official database of BE for MAISON DES JEUNES RENARDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DES JEUNES RENARDS
Addition kinds of activities for MAISON DES JEUNES RENARDS

103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
01190105. Erwt (droge veld en zaad) boerderij | Pea (dry field and seed) farm
28999926. Huishoudelijke tinten of kleurstoffen | Household tints or dyes
34430304. Economizers (ketels) | Economizers (boilers)
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
50130109. Automotive trim | Automotive trim
50879905. Drankuitrusting en -systemen | Liquor dispensing equipment and systems

Werken bij MAISON DES JEUNES RENARDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DES JEUNES RENARDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DES JEUNES RENARDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DES JEUNES RENARDS. Looking for open vacancies in other companies

 • dakwerker (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Helpen en uitvoeren van dakwerken. Zowel platte als hellende daken. Werken met EPDM Leien leggen.

 • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

 • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

 • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Ruiselede,dringend! (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: ALLRENBO

  Type: Vaste Job

  Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

 • CHAUFFEUR C (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

 • Functioneel Analist (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Tri ICT Belux

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

 • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: XatraX

  Type: Werfreserve

  Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van MAISON DES JEUNES RENARDS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DES JEUNES RENARDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DES JEUNES RENARDS. Laat een reactie achter voor MAISON DES JEUNES RENARDS. MAISON DES JEUNES RENARDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DES JEUNES RENARDS. Leave a respond for MAISON DES JEUNES RENARDS. MAISON DES JEUNES RENARDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DES JEUNES RENARDS op de google maps. Adres en contacten MAISON DES JEUNES RENARDS
Location of MAISON DES JEUNES RENARDS on the google maps. Address and contacts of MAISON DES JEUNES RENARDS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DES JEUNES RENARDS MAISON DES JEUNES RENARDS: WATSON WYATT SA | Stephan | Unifac VZW | A.E.I.C.C. | COGEPPA

Other related companies as MAISON DES JEUNES RENARDS: WATSON WYATT SA | Stephan | Unifac VZW | A.E.I.C.C. | COGEPPA

MAISON DES JEUNES RENARDS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DES JEUNES RENARDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf MAISON DES JEUNES RENARDS bevindt zich op het adres: VOSSENSTRAAT 10; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in MAISON DES JEUNES RENARDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DES JEUNES RENARDS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DES JEUNES RENARDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DES JEUNES RENARDS, openstaande posities, locatie van MAISON DES JEUNES RENARDS op de kaart.

MAISON DES JEUNES RENARDS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DES JEUNES RENARDS, company assigned to the tax number BE02104400634. The company MAISON DES JEUNES RENARDS is located at the address: VOSSENSTRAAT 10; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in MAISON DES JEUNES RENARDS were not found.
The main activity of MAISON DES JEUNES RENARDS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DES JEUNES RENARDS is not available. You also can look at reviews of MAISON DES JEUNES RENARDS, open positions, location of MAISON DES JEUNES RENARDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DES JEUNES RENARDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DES JEUNES RENARDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DES JEUNES RENARDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DES JEUNES RENARDS, employees, financial statistics.