WATSON WYATT SA

Contactgegevens WATSON WYATT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WATSON WYATT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WATSON WYATT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herrmann-Debrouxln. 52 1160 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-78-15-50 32-26-78-15-50

Fax (fax): 32-26-78-15-17 32-26-78-15-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WATSON WYATT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WATSON WYATT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WATSON WYATT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WATSON WYATT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WATSON WYATT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WATSON WYATT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WATSON WYATT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WATSON WYATT SA
Products information WATSON WYATT SA

BTW identificatienummer (tax): BE09362792968
Ondernemingsnummer: 7974945068
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 213,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in WATSON WYATT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Financial advisers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WATSON WYATT SA
(Get full report from official database of BE for WATSON WYATT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WATSON WYATT SA
Addition kinds of activities for WATSON WYATT SA

6081. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
209899. Macaroni en Spaghetti, Nec | Macaroni and spaghetti, nec
12410203. Voorbereiding van schachten of tunnels, antracietwinning | Preparing shafts or tunnels, anthracite mining
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
78220102. Filmuitwisseling, film | Film exchange, motion picture
79990205. Miniatuur golfbaan operatie | Miniature golf course operation

Werken bij WATSON WYATT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WATSON WYATT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WATSON WYATT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WATSON WYATT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van WATSON WYATT SA in sociale netwerken
Look for responds of WATSON WYATT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WATSON WYATT SA. Laat een reactie achter voor WATSON WYATT SA. WATSON WYATT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WATSON WYATT SA. Leave a respond for WATSON WYATT SA. WATSON WYATT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WATSON WYATT SA op de google maps. Adres en contacten WATSON WYATT SA
Location of WATSON WYATT SA on the google maps. Address and contacts of WATSON WYATT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come WATSON WYATT SA WATSON WYATT SA: Kantoor De Vre NV | AU TOUTOU CHIC | DEN OLM WOON- EN ZORGCENTRUM HOF TER BLOMMEREN | N. BOUSSON | CENTRE DE DI?T?TIQUE ET DE CONTR?LE DU POIDS

Other related companies as WATSON WYATT SA: Kantoor De Vre NV | AU TOUTOU CHIC | DEN OLM WOON- EN ZORGCENTRUM HOF TER BLOMMEREN | N. BOUSSON | CENTRE DE DI?T?TIQUE ET DE CONTR?LE DU POIDS

WATSON WYATT SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WATSON WYATT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09362792968. Het bedrijf WATSON WYATT SA bevindt zich op het adres: Herrmann-Debrouxln. 52 1160 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 213,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Financial advisers. Producten gemaakt in WATSON WYATT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WATSON WYATT SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WATSON WYATT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WATSON WYATT SA, openstaande posities, locatie van WATSON WYATT SA op de kaart.

WATSON WYATT SA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is WATSON WYATT SA, company assigned to the tax number BE09362792968. The company WATSON WYATT SA is located at the address: Herrmann-Debrouxln. 52 1160 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 213,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Financial advisers. Products created in WATSON WYATT SA were not found.
The main activity of WATSON WYATT SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WATSON WYATT SA is not available. You also can look at reviews of WATSON WYATT SA, open positions, location of WATSON WYATT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WATSON WYATT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WATSON WYATT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WATSON WYATT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WATSON WYATT SA, employees, financial statistics.