MAISON DES JEUNES LE POLE

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • MAISON DES JEUNES LE POLE
Private companiesNondepository Credit Institutions • MAISON DES JEUNES LE POLE

Contactgegevens MAISON DES JEUNES LE POLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DES JEUNES LE POLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DES JEUNES LE POLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUX SOURIS 7; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67218152 (+32-67218152) 67218152 (+32-67218152)

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DES JEUNES LE POLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DES JEUNES LE POLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DES JEUNES LE POLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DES JEUNES LE POLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DES JEUNES LE POLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DES JEUNES LE POLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DES JEUNES LE POLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DES JEUNES LE POLE
Products information MAISON DES JEUNES LE POLE

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in MAISON DES JEUNES LE POLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DES JEUNES LE POLE
(Get full report from official database of BE for MAISON DES JEUNES LE POLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DES JEUNES LE POLE
Addition kinds of activities for MAISON DES JEUNES LE POLE

154299. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
01390103. Graszaad boerderij | Grass seed farm
02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
26210702. Omslagpapier | Cover paper
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
29110703. Nafteenzuren | Naphthenic acids
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment

Werken bij MAISON DES JEUNES LE POLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DES JEUNES LE POLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DES JEUNES LE POLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DES JEUNES LE POLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

 • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

 • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

 • Student Bakkerij (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

 • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

 • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

 • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

  Type: Vaste Job

  Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

 • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Flexijob

  Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van MAISON DES JEUNES LE POLE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DES JEUNES LE POLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DES JEUNES LE POLE. Laat een reactie achter voor MAISON DES JEUNES LE POLE. MAISON DES JEUNES LE POLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DES JEUNES LE POLE. Leave a respond for MAISON DES JEUNES LE POLE. MAISON DES JEUNES LE POLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DES JEUNES LE POLE op de google maps. Adres en contacten MAISON DES JEUNES LE POLE
Location of MAISON DES JEUNES LE POLE on the google maps. Address and contacts of MAISON DES JEUNES LE POLE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DES JEUNES LE POLE MAISON DES JEUNES LE POLE: HAIR FRANCE | MARIA SCHOLL | JEAN-JOSEPH VALLONS | GARAGE VAN DAMME-MAES | VENETIA ANDREAKOS

Other related companies as MAISON DES JEUNES LE POLE: HAIR FRANCE | MARIA SCHOLL | JEAN-JOSEPH VALLONS | GARAGE VAN DAMME-MAES | VENETIA ANDREAKOS

MAISON DES JEUNES LE POLE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DES JEUNES LE POLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf MAISON DES JEUNES LE POLE bevindt zich op het adres: RUE AUX SOURIS 7; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in MAISON DES JEUNES LE POLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DES JEUNES LE POLE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DES JEUNES LE POLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DES JEUNES LE POLE, openstaande posities, locatie van MAISON DES JEUNES LE POLE op de kaart.

MAISON DES JEUNES LE POLE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DES JEUNES LE POLE, company assigned to the tax number BE04719146728. The company MAISON DES JEUNES LE POLE is located at the address: RUE AUX SOURIS 7; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in MAISON DES JEUNES LE POLE were not found.
The main activity of MAISON DES JEUNES LE POLE is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DES JEUNES LE POLE is not available. You also can look at reviews of MAISON DES JEUNES LE POLE, open positions, location of MAISON DES JEUNES LE POLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DES JEUNES LE POLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DES JEUNES LE POLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DES JEUNES LE POLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DES JEUNES LE POLE, employees, financial statistics.