VENETIA ANDREAKOS

Contactgegevens VENETIA ANDREAKOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VENETIA ANDREAKOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VENETIA ANDREAKOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHORRELAAN 4B2; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38288306 (+32-38288306) 38288306 (+32-38288306)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VENETIA ANDREAKOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VENETIA ANDREAKOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VENETIA ANDREAKOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VENETIA ANDREAKOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VENETIA ANDREAKOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VENETIA ANDREAKOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VENETIA ANDREAKOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VENETIA ANDREAKOS
Products information VENETIA ANDREAKOS

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VENETIA ANDREAKOS
(Get full report from official database of BE for VENETIA ANDREAKOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VENETIA ANDREAKOS
Addition kinds of activities for VENETIA ANDREAKOS

6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
335501. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
30890609. Spuitgieten van kunststoffen | Injection molding of plastics
35679910. Verfbakken en drogen ovens | Paint baking and drying ovens
36749915. Thermo-elektrische apparaten, vaste toestand | Thermoelectric devices, solid state
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation

Werken bij VENETIA ANDREAKOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VENETIA ANDREAKOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VENETIA ANDREAKOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VENETIA ANDREAKOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van VENETIA ANDREAKOS in sociale netwerken
Look for responds of VENETIA ANDREAKOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VENETIA ANDREAKOS. Laat een reactie achter voor VENETIA ANDREAKOS. VENETIA ANDREAKOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VENETIA ANDREAKOS. Leave a respond for VENETIA ANDREAKOS. VENETIA ANDREAKOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VENETIA ANDREAKOS op de google maps. Adres en contacten VENETIA ANDREAKOS
Location of VENETIA ANDREAKOS on the google maps. Address and contacts of VENETIA ANDREAKOS

Andere gerelateerde bedrijven als come VENETIA ANDREAKOS VENETIA ANDREAKOS: Van Cauter A (Ets) | Automatisering van Bedrijfs-administratie BVBA | Mané VZW | ORTMANS ERWIN | FE. UNICOM

Other related companies as VENETIA ANDREAKOS: Van Cauter A (Ets) | Automatisering van Bedrijfs-administratie BVBA | Mané VZW | ORTMANS ERWIN | FE. UNICOM

VENETIA ANDREAKOS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VENETIA ANDREAKOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf VENETIA ANDREAKOS bevindt zich op het adres: SCHORRELAAN 4B2; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van VENETIA ANDREAKOS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VENETIA ANDREAKOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VENETIA ANDREAKOS, openstaande posities, locatie van VENETIA ANDREAKOS op de kaart.

VENETIA ANDREAKOS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VENETIA ANDREAKOS, company assigned to the tax number BE06741729736. The company VENETIA ANDREAKOS is located at the address: SCHORRELAAN 4B2; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of VENETIA ANDREAKOS is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VENETIA ANDREAKOS is not available. You also can look at reviews of VENETIA ANDREAKOS, open positions, location of VENETIA ANDREAKOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VENETIA ANDREAKOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VENETIA ANDREAKOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VENETIA ANDREAKOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VENETIA ANDREAKOS, employees, financial statistics.