Van Cauter A (Ets)

Contactgegevens Van Cauter A (Ets): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Cauter A (Ets): address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Cauter A (Ets)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Gare 28; 1401; Nivelles (Baulers), België

Telefoon (phone): 067 21 81 62; 067 21 81 92; 0475 81 05 84 (+32-067 21 81 62; 067 21 81 92; 0475 81 05 84) 067 21 81 62; 067 21 81 92; 0475 81 05 84 (+32-067 21 81 62; 067 21 81 92; 0475 81 05 84)

Fax (fax): 067 84 12 14 (+32-067 84 12 14) 067 84 12 14 (+32-067 84 12 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Cauter A (Ets): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Cauter A (Ets)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Cauter A (Ets)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Cauter A (Ets), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Cauter A (Ets). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Cauter A (Ets), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Cauter A (Ets). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Cauter A (Ets)
Products information Van Cauter A (Ets)

BTW identificatienummer (tax): BE03492248535
Ondernemingsnummer: 6096832275
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Façade cleaning & maintenance; Moss removal

Product categorie (product category): Blast cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Cauter A (Ets)
(Get full report from official database of BE for Van Cauter A (Ets))

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Cauter A (Ets)
Addition kinds of activities for Van Cauter A (Ets)

20769907. Saffloer olie | Safflower oil
24110300. Houten logs | Wooden logs
32550203. Stoppers, glashuis: klei | Stoppers, glasshouse: clay
35640204. Turbo-blowers, industriële | Turbo-blowers, industrial
50650208. Geluidsapparatuur, elektronisch | Sound equipment, electronic
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic
50879908. Restaurant levert | Restaurant supplies
51620100. harsen | Resins
59479902. souvenirs | Souvenirs
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service

Werken bij Van Cauter A (Ets): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Cauter A (Ets): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Cauter A (Ets). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Cauter A (Ets). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

Zoek naar antwoorden van Van Cauter A (Ets) in sociale netwerken
Look for responds of Van Cauter A (Ets) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Cauter A (Ets). Laat een reactie achter voor Van Cauter A (Ets). Van Cauter A (Ets) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Cauter A (Ets). Leave a respond for Van Cauter A (Ets). Van Cauter A (Ets) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Cauter A (Ets) op de google maps. Adres en contacten Van Cauter A (Ets)
Location of Van Cauter A (Ets) on the google maps. Address and contacts of Van Cauter A (Ets)

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Cauter A (Ets) Van Cauter A (Ets): Verhofax NV | B.T.V.C. | RENE WYCKAERT | Mauritius (Ambassade) | Vallee Des Fees SCRL

Other related companies as Van Cauter A (Ets): Verhofax NV | B.T.V.C. | RENE WYCKAERT | Mauritius (Ambassade) | Vallee Des Fees SCRL

Van Cauter A (Ets) is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Cauter A (Ets), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03492248535. Het bedrijf Van Cauter A (Ets) bevindt zich op het adres: Avenue de la Gare 28; 1401; Nivelles (Baulers). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 129,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Blast cleaning. Lijst met producten zijn Façade cleaning & maintenance; Moss removal.
De hoofdactiviteit van Van Cauter A (Ets) is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Cauter A (Ets) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Cauter A (Ets), openstaande posities, locatie van Van Cauter A (Ets) op de kaart.

Van Cauter A (Ets) is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Cauter A (Ets), company assigned to the tax number BE03492248535. The company Van Cauter A (Ets) is located at the address: Avenue de la Gare 28; 1401; Nivelles (Baulers). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 129,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Blast cleaning. List of products are Façade cleaning & maintenance; Moss removal.
The main activity of Van Cauter A (Ets) is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Cauter A (Ets) is not available. You also can look at reviews of Van Cauter A (Ets), open positions, location of Van Cauter A (Ets) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Cauter A (Ets), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Cauter A (Ets), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Cauter A (Ets), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Cauter A (Ets), employees, financial statistics.