MAISON DES JEUNES DYNAMO

Contactgegevens MAISON DES JEUNES DYNAMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DES JEUNES DYNAMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DES JEUNES DYNAMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VICTOR ROUSSEAULAAN 300; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23322356 (+32-23322356) 23322356 (+32-23322356)

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DES JEUNES DYNAMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DES JEUNES DYNAMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DES JEUNES DYNAMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DES JEUNES DYNAMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DES JEUNES DYNAMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DES JEUNES DYNAMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DES JEUNES DYNAMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DES JEUNES DYNAMO
Products information MAISON DES JEUNES DYNAMO

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MAISON DES JEUNES DYNAMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DES JEUNES DYNAMO
(Get full report from official database of BE for MAISON DES JEUNES DYNAMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DES JEUNES DYNAMO
Addition kinds of activities for MAISON DES JEUNES DYNAMO

314299. Huis slippers, nec | House slippers, nec
373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
473101. Transportagenten en makelaars | Transportation agents and brokers
22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
23390101. Kraag- en manchettenetjes: vrouwen, misses en junioren | Collar and cuff sets: women's, misses' and juniors'
26210904. Gebouwpapier en velden, anders | Building paper and felts, nec
33640202. Zink en zink-base legering sterven gietstukken | Zinc and zinc-base alloy die-castings
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution
79410000. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters

Werken bij MAISON DES JEUNES DYNAMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DES JEUNES DYNAMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DES JEUNES DYNAMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DES JEUNES DYNAMO. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

 • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

 • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: Willemen Infra nv

  Type: Vaste Job

  Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

 • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

  Type: Vaste Job

  Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

 • Controller (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

 • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: WINFERA HASSELT

  Type: Vaste Job

  Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

 • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

 • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

  Type: Werfreserve

  Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

 • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: THE OLD BILL PUB

  Type: Flexijob

  We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van MAISON DES JEUNES DYNAMO in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DES JEUNES DYNAMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DES JEUNES DYNAMO. Laat een reactie achter voor MAISON DES JEUNES DYNAMO. MAISON DES JEUNES DYNAMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DES JEUNES DYNAMO. Leave a respond for MAISON DES JEUNES DYNAMO. MAISON DES JEUNES DYNAMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DES JEUNES DYNAMO op de google maps. Adres en contacten MAISON DES JEUNES DYNAMO
Location of MAISON DES JEUNES DYNAMO on the google maps. Address and contacts of MAISON DES JEUNES DYNAMO

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DES JEUNES DYNAMO MAISON DES JEUNES DYNAMO: FLMAGA CINE SA | PIERRE DEMEULDER | CLASSENS S | Final Touch | De Winter (Begrafenissen)

Other related companies as MAISON DES JEUNES DYNAMO: FLMAGA CINE SA | PIERRE DEMEULDER | CLASSENS S | Final Touch | De Winter (Begrafenissen)

MAISON DES JEUNES DYNAMO is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DES JEUNES DYNAMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf MAISON DES JEUNES DYNAMO bevindt zich op het adres: VICTOR ROUSSEAULAAN 300; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in MAISON DES JEUNES DYNAMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DES JEUNES DYNAMO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DES JEUNES DYNAMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DES JEUNES DYNAMO, openstaande posities, locatie van MAISON DES JEUNES DYNAMO op de kaart.

MAISON DES JEUNES DYNAMO is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DES JEUNES DYNAMO, company assigned to the tax number BE08452850341. The company MAISON DES JEUNES DYNAMO is located at the address: VICTOR ROUSSEAULAAN 300; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in MAISON DES JEUNES DYNAMO were not found.
The main activity of MAISON DES JEUNES DYNAMO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DES JEUNES DYNAMO is not available. You also can look at reviews of MAISON DES JEUNES DYNAMO, open positions, location of MAISON DES JEUNES DYNAMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DES JEUNES DYNAMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DES JEUNES DYNAMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DES JEUNES DYNAMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DES JEUNES DYNAMO, employees, financial statistics.