CLASSENS S

Contactgegevens CLASSENS S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLASSENS S: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLASSENS S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Régival 4; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont), België

Telefoon (phone): 061 23 24 64; 0497 22 11 74 (+32-061 23 24 64; 0497 22 11 74) 061 23 24 64; 0497 22 11 74 (+32-061 23 24 64; 0497 22 11 74)

Fax (fax): +32 (86) 785-72-64 +32 (86) 785-72-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLASSENS S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLASSENS S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLASSENS S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLASSENS S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLASSENS S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLASSENS S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLASSENS S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLASSENS S
Products information CLASSENS S

BTW identificatienummer (tax): BE04433502197
Ondernemingsnummer: 8983764648
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CLASSENS S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Speech therapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLASSENS S
(Get full report from official database of BE for CLASSENS S)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLASSENS S
Addition kinds of activities for CLASSENS S

179904. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
265503. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
267905. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
28739901. Meststoffen: natuurlijk (organisch), behalve compost | Fertilizers: natural (organic), except compost
35410402. Draaien, metalen snijden en polijsten | Lathes, metal cutting and polishing
35560504. Worststuffers | Sausage stuffers
62829901. Futures adviesdienst | Futures advisory service
73729904. Home entertainment computer software | Home entertainment computer software
75399906. Aanhangwagen reparatie | Trailer repair

Werken bij CLASSENS S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLASSENS S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLASSENS S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLASSENS S. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

Zoek naar antwoorden van CLASSENS S in sociale netwerken
Look for responds of CLASSENS S in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLASSENS S. Laat een reactie achter voor CLASSENS S. CLASSENS S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLASSENS S. Leave a respond for CLASSENS S. CLASSENS S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLASSENS S op de google maps. Adres en contacten CLASSENS S
Location of CLASSENS S on the google maps. Address and contacts of CLASSENS S

Andere gerelateerde bedrijven als come CLASSENS S CLASSENS S: SUPER DROGUERIE | ECOLE FOND. COMMUNALE | MOULIN DU BAS MARTEAU | De Boeck & Partners | Declerck R & Zn Moto's

Other related companies as CLASSENS S: SUPER DROGUERIE | ECOLE FOND. COMMUNALE | MOULIN DU BAS MARTEAU | De Boeck & Partners | Declerck R & Zn Moto's

CLASSENS S is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLASSENS S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04433502197. Het bedrijf CLASSENS S bevindt zich op het adres: Rue de Régival 4; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Speech therapists. Producten gemaakt in CLASSENS S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLASSENS S is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLASSENS S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLASSENS S, openstaande posities, locatie van CLASSENS S op de kaart.

CLASSENS S is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLASSENS S, company assigned to the tax number BE04433502197. The company CLASSENS S is located at the address: Rue de Régival 4; 6800; Libramont-Chevigny (Libramont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Speech therapists. Products created in CLASSENS S were not found.
The main activity of CLASSENS S is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLASSENS S is not available. You also can look at reviews of CLASSENS S, open positions, location of CLASSENS S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLASSENS S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLASSENS S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLASSENS S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLASSENS S, employees, financial statistics.