MAISON DE L'ENVIRONNEMENT

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • MAISON DE L'ENVIRONNEMENT
Private companiesPrimary Metal Industries • MAISON DE L'ENVIRONNEMENT

Contactgegevens MAISON DE L'ENVIRONNEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DE L'ENVIRONNEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DE L'ENVIRONNEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA R?GENCE 36; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42221961 (+32-42221961) 42221961 (+32-42221961)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DE L'ENVIRONNEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DE L'ENVIRONNEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DE L'ENVIRONNEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DE L'ENVIRONNEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DE L'ENVIRONNEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DE L'ENVIRONNEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DE L'ENVIRONNEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DE L'ENVIRONNEMENT
Products information MAISON DE L'ENVIRONNEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MAISON DE L'ENVIRONNEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DE L'ENVIRONNEMENT
(Get full report from official database of BE for MAISON DE L'ENVIRONNEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DE L'ENVIRONNEMENT
Addition kinds of activities for MAISON DE L'ENVIRONNEMENT

329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
17310305. Voice, data en video bedrading aannemer | Voice, data, and video wiring contractor
20460200. Maïsolieproducten | Corn oil products
20920201. Crabcakes, bevroren | Crabcakes, frozen
28440503. lipsticks | Lipsticks
73890601. Decoratie service voor speciale evenementen | Decoration service for special events
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij MAISON DE L'ENVIRONNEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DE L'ENVIRONNEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DE L'ENVIRONNEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DE L'ENVIRONNEMENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

 • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

 • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

 • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

 • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Talentus Brussel

  Type: Studentenjob

  Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

 • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

 • ZAALMEDEWERKER (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

  Type: Vaste Job

  Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

 • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

 • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Az Damiaan

  Type: Vaste Job

  Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: CARE AND SALES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

Zoek naar antwoorden van MAISON DE L'ENVIRONNEMENT in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DE L'ENVIRONNEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DE L'ENVIRONNEMENT. Laat een reactie achter voor MAISON DE L'ENVIRONNEMENT. MAISON DE L'ENVIRONNEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DE L'ENVIRONNEMENT. Leave a respond for MAISON DE L'ENVIRONNEMENT. MAISON DE L'ENVIRONNEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DE L'ENVIRONNEMENT op de google maps. Adres en contacten MAISON DE L'ENVIRONNEMENT
Location of MAISON DE L'ENVIRONNEMENT on the google maps. Address and contacts of MAISON DE L'ENVIRONNEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DE L'ENVIRONNEMENT MAISON DE L'ENVIRONNEMENT: TAVERNE 'T STEENTJE | Green Dots | FE. DE GREEF | IDEAL GAZ | Blanquart Consulting bvba

Other related companies as MAISON DE L'ENVIRONNEMENT: TAVERNE 'T STEENTJE | Green Dots | FE. DE GREEF | IDEAL GAZ | Blanquart Consulting bvba

MAISON DE L'ENVIRONNEMENT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DE L'ENVIRONNEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf MAISON DE L'ENVIRONNEMENT bevindt zich op het adres: RUE DE LA R?GENCE 36; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in MAISON DE L'ENVIRONNEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DE L'ENVIRONNEMENT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DE L'ENVIRONNEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DE L'ENVIRONNEMENT, openstaande posities, locatie van MAISON DE L'ENVIRONNEMENT op de kaart.

MAISON DE L'ENVIRONNEMENT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DE L'ENVIRONNEMENT, company assigned to the tax number BE01853088378. The company MAISON DE L'ENVIRONNEMENT is located at the address: RUE DE LA R?GENCE 36; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in MAISON DE L'ENVIRONNEMENT were not found.
The main activity of MAISON DE L'ENVIRONNEMENT is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DE L'ENVIRONNEMENT is not available. You also can look at reviews of MAISON DE L'ENVIRONNEMENT, open positions, location of MAISON DE L'ENVIRONNEMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DE L'ENVIRONNEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DE L'ENVIRONNEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DE L'ENVIRONNEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DE L'ENVIRONNEMENT, employees, financial statistics.