TAVERNE 'T STEENTJE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • TAVERNE 'T STEENTJE
Private companiesPrimary Metal Industries • TAVERNE 'T STEENTJE

Contactgegevens TAVERNE 'T STEENTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE 'T STEENTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE 'T STEENTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENHUFFELDORP 35; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52305899 (+32-52305899) 52305899 (+32-52305899)

Fax (fax): +32 (87) 177-47-49 +32 (87) 177-47-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE 'T STEENTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE 'T STEENTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE 'T STEENTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE 'T STEENTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE 'T STEENTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE 'T STEENTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE 'T STEENTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE 'T STEENTJE
Products information TAVERNE 'T STEENTJE

BTW identificatienummer (tax): BE04993530273
Ondernemingsnummer: 6835662841
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE 'T STEENTJE
(Get full report from official database of BE for TAVERNE 'T STEENTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE 'T STEENTJE
Addition kinds of activities for TAVERNE 'T STEENTJE

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
361399. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
17990502. Reinigen van nieuwe gebouwen na de bouw | Cleaning new buildings after construction
22959901. Cambric: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Cambric: varnished, waxed, and impregnated
30890504. Pontoons, nonrigid: kunststoffen | Pontoons, nonrigid: plastics
33530100. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
35560214. Slicers, commercieel, voedsel | Slicers, commercial, food
51499903. Cacao | Cocoa
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground

Werken bij TAVERNE 'T STEENTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE 'T STEENTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE 'T STEENTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE 'T STEENTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

    Type: Studentenjob

    OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

Zoek naar antwoorden van TAVERNE 'T STEENTJE in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE 'T STEENTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE 'T STEENTJE. Laat een reactie achter voor TAVERNE 'T STEENTJE. TAVERNE 'T STEENTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE 'T STEENTJE. Leave a respond for TAVERNE 'T STEENTJE. TAVERNE 'T STEENTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE 'T STEENTJE op de google maps. Adres en contacten TAVERNE 'T STEENTJE
Location of TAVERNE 'T STEENTJE on the google maps. Address and contacts of TAVERNE 'T STEENTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE 'T STEENTJE TAVERNE 'T STEENTJE: BUREAU BOOGAERTS & PARTN. | GEBROEDERS DE LAET | CALUWE KEUKENONTWERP | PHILIPPE RAVET | VERSTAPPEN

Other related companies as TAVERNE 'T STEENTJE: BUREAU BOOGAERTS & PARTN. | GEBROEDERS DE LAET | CALUWE KEUKENONTWERP | PHILIPPE RAVET | VERSTAPPEN

TAVERNE 'T STEENTJE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE 'T STEENTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993530273. Het bedrijf TAVERNE 'T STEENTJE bevindt zich op het adres: STEENHUFFELDORP 35; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van TAVERNE 'T STEENTJE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE 'T STEENTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE 'T STEENTJE, openstaande posities, locatie van TAVERNE 'T STEENTJE op de kaart.

TAVERNE 'T STEENTJE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE 'T STEENTJE, company assigned to the tax number BE04993530273. The company TAVERNE 'T STEENTJE is located at the address: STEENHUFFELDORP 35; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Belge. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Belge..
The main activity of TAVERNE 'T STEENTJE is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE 'T STEENTJE is not available. You also can look at reviews of TAVERNE 'T STEENTJE, open positions, location of TAVERNE 'T STEENTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE 'T STEENTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE 'T STEENTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE 'T STEENTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE 'T STEENTJE, employees, financial statistics.