M.J. PORT'OUVERTE

Particuliere bedrijvencommunicatie • M.J. PORT'OUVERTE
Private companiesCommunications • M.J. PORT'OUVERTE

Contactgegevens M.J. PORT'OUVERTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. PORT'OUVERTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. PORT'OUVERTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MINJEAN 9; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69211435 (+32-69211435) 69211435 (+32-69211435)

Fax (fax): +32 (58) 683-87-25 +32 (58) 683-87-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. PORT'OUVERTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. PORT'OUVERTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. PORT'OUVERTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. PORT'OUVERTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. PORT'OUVERTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. PORT'OUVERTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. PORT'OUVERTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. PORT'OUVERTE
Products information M.J. PORT'OUVERTE

BTW identificatienummer (tax): BE01320526123
Ondernemingsnummer: 4932556152
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in M.J. PORT'OUVERTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. PORT'OUVERTE
(Get full report from official database of BE for M.J. PORT'OUVERTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. PORT'OUVERTE
Addition kinds of activities for M.J. PORT'OUVERTE

593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
27899902. Papier snijden | Paper cutting
28419900. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
28420404. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
60999900. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec
91110101. Uitvoerend adviesbureau | Executive advisory commission

Werken bij M.J. PORT'OUVERTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. PORT'OUVERTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. PORT'OUVERTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. PORT'OUVERTE. Looking for open vacancies in other companies

 • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

 • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

 • Orderpicker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

 • Magazijnier elektriciteitsbedrijf (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke KMO in de regio van Roeselare gespecialiseerd in voornamelijk elektriciteitswerken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele magazijnier. Taken: - Je staat in voor het klaar zetten van het materiaal die de elektriciens nodig hebben op de werf - Je ontvangt leveringen en plaatst deze weg in het magazijn - Je bent verantwoordelijk voor de stocktelling en het doorgeven van de goederen die dienen aangekocht te worden - Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

 • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Sportievak vzw

  Type: Studentenjob

  Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

 • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

 • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: NELL

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

 • Podoloog (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • zelfstandige kinesist (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

 • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

 • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Flexijob

  Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van M.J. PORT'OUVERTE in sociale netwerken
Look for responds of M.J. PORT'OUVERTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. PORT'OUVERTE. Laat een reactie achter voor M.J. PORT'OUVERTE. M.J. PORT'OUVERTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. PORT'OUVERTE. Leave a respond for M.J. PORT'OUVERTE. M.J. PORT'OUVERTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. PORT'OUVERTE op de google maps. Adres en contacten M.J. PORT'OUVERTE
Location of M.J. PORT'OUVERTE on the google maps. Address and contacts of M.J. PORT'OUVERTE

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. PORT'OUVERTE M.J. PORT'OUVERTE: FUNةR. FONTAINE A. & D. | Bertels Boekhoudkantoor BVBA | Damas Michel | SERVICENET | P. & M. TECHNOLOGY

Other related companies as M.J. PORT'OUVERTE: FUNةR. FONTAINE A. & D. | Bertels Boekhoudkantoor BVBA | Damas Michel | SERVICENET | P. & M. TECHNOLOGY

M.J. PORT'OUVERTE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. PORT'OUVERTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01320526123. Het bedrijf M.J. PORT'OUVERTE bevindt zich op het adres: AVENUE MINJEAN 9; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. PORT'OUVERTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. PORT'OUVERTE is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. PORT'OUVERTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. PORT'OUVERTE, openstaande posities, locatie van M.J. PORT'OUVERTE op de kaart.

M.J. PORT'OUVERTE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. PORT'OUVERTE, company assigned to the tax number BE01320526123. The company M.J. PORT'OUVERTE is located at the address: AVENUE MINJEAN 9; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. PORT'OUVERTE were not found.
The main activity of M.J. PORT'OUVERTE is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. PORT'OUVERTE is not available. You also can look at reviews of M.J. PORT'OUVERTE, open positions, location of M.J. PORT'OUVERTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. PORT'OUVERTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. PORT'OUVERTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. PORT'OUVERTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. PORT'OUVERTE, employees, financial statistics.