FUNةR. FONTAINE A. & D.

Particuliere bedrijvencommunicatie • FUNةR. FONTAINE A. & D.
Private companiesCommunications • FUNةR. FONTAINE A. & D.

Contactgegevens FUNةR. FONTAINE A. & D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNةR. FONTAINE A. & D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNةR. FONTAINE A. & D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FOHALLE 6BA; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 87275136 (+32-87275136) 87275136 (+32-87275136)

Fax (fax): +32 (9) 185-83-84 +32 (9) 185-83-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNةR. FONTAINE A. & D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNةR. FONTAINE A. & D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNةR. FONTAINE A. & D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNةR. FONTAINE A. & D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNةR. FONTAINE A. & D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNةR. FONTAINE A. & D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNةR. FONTAINE A. & D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNةR. FONTAINE A. & D.
Products information FUNةR. FONTAINE A. & D.

BTW identificatienummer (tax): BE02071990966
Ondernemingsnummer: 9955505371
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FUNةR. FONTAINE A. & D. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNةR. FONTAINE A. & D.
(Get full report from official database of BE for FUNةR. FONTAINE A. & D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNةR. FONTAINE A. & D.
Addition kinds of activities for FUNةR. FONTAINE A. & D.

13899917. Roustabout service | Roustabout service
14799900. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
61410103. Financiering: auto's, meubels, enz., Geen depositobank | Financing: automobiles, furniture, etc., not a deposit bank
73590101. Verhuur van tapijt en stoffering | Carpet and upholstery cleaning equipment rental
75370000. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
82990504. Lezen school, inclusief snelheid lezen | Reading school, including speed reading

Werken bij FUNةR. FONTAINE A. & D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNةR. FONTAINE A. & D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNةR. FONTAINE A. & D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNةR. FONTAINE A. & D.. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • Orderbegeleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

  • Poetshulp Ramsel V/M (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Jobstudent - Horecamedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Rotem zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een echte honger naar fastfood Zie jij het zitten om onze nieuwe junior friturist te worden? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

    Type: Vaste Job

    Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van FUNةR. FONTAINE A. & D. in sociale netwerken
Look for responds of FUNةR. FONTAINE A. & D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNةR. FONTAINE A. & D.. Laat een reactie achter voor FUNةR. FONTAINE A. & D.. FUNةR. FONTAINE A. & D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNةR. FONTAINE A. & D.. Leave a respond for FUNةR. FONTAINE A. & D.. FUNةR. FONTAINE A. & D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNةR. FONTAINE A. & D. op de google maps. Adres en contacten FUNةR. FONTAINE A. & D.
Location of FUNةR. FONTAINE A. & D. on the google maps. Address and contacts of FUNةR. FONTAINE A. & D.

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNةR. FONTAINE A. & D. FUNةR. FONTAINE A. & D.: Denotter (Salons) | GOOSSENS FRANCIS | Dhont W | M. KANT | Peeters-Van Herck BVBA

Other related companies as FUNةR. FONTAINE A. & D.: Denotter (Salons) | GOOSSENS FRANCIS | Dhont W | M. KANT | Peeters-Van Herck BVBA

FUNةR. FONTAINE A. & D. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNةR. FONTAINE A. & D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02071990966. Het bedrijf FUNةR. FONTAINE A. & D. bevindt zich op het adres: RUE DE LA FOHALLE 6BA; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Begrafeniswezen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in FUNةR. FONTAINE A. & D. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FUNةR. FONTAINE A. & D. is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNةR. FONTAINE A. & D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNةR. FONTAINE A. & D., openstaande posities, locatie van FUNةR. FONTAINE A. & D. op de kaart.

FUNةR. FONTAINE A. & D. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNةR. FONTAINE A. & D., company assigned to the tax number BE02071990966. The company FUNةR. FONTAINE A. & D. is located at the address: RUE DE LA FOHALLE 6BA; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Begrafeniswezen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in FUNةR. FONTAINE A. & D. were not found.
The main activity of FUNةR. FONTAINE A. & D. is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNةR. FONTAINE A. & D. is not available. You also can look at reviews of FUNةR. FONTAINE A. & D., open positions, location of FUNةR. FONTAINE A. & D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNةR. FONTAINE A. & D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNةR. FONTAINE A. & D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNةR. FONTAINE A. & D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNةR. FONTAINE A. & D., employees, financial statistics.