M.J. LE GUE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • M.J. LE GUE
Private companiesReal Estate • M.J. LE GUE

Contactgegevens M.J. LE GUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. LE GUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. LE GUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROODEBEEKSTEENWEG 300; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27705397 (+32-27705397) 27705397 (+32-27705397)

Fax (fax): +32 (53) 545-63-58 +32 (53) 545-63-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. LE GUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. LE GUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. LE GUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. LE GUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. LE GUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. LE GUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. LE GUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. LE GUE
Products information M.J. LE GUE

BTW identificatienummer (tax): BE01018127441
Ondernemingsnummer: 7085601806
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in M.J. LE GUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. LE GUE
(Get full report from official database of BE for M.J. LE GUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. LE GUE
Addition kinds of activities for M.J. LE GUE

0722. Gewas oogsten | Crop harvesting
25990102. Krukjes, fabriek | Stools, factory
32970304. Pyrolytische grafiet | Pyrolytic graphite
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government
50659900. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
59619909. Vissen, jagen en kampeeruitrusting en benodigdheden: per post | Fishing, hunting and camping equipment and supplies: by mail
86110104. Vereniging openbare verenigingen | Public utility association

Werken bij M.J. LE GUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. LE GUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. LE GUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. LE GUE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

  Regio: MENDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

  Regio: HEPPEN

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

 • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

 • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

 • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Moodmaker Events

  Type: Vaste Job

  Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

 • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van M.J. LE GUE in sociale netwerken
Look for responds of M.J. LE GUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. LE GUE. Laat een reactie achter voor M.J. LE GUE. M.J. LE GUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. LE GUE. Leave a respond for M.J. LE GUE. M.J. LE GUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. LE GUE op de google maps. Adres en contacten M.J. LE GUE
Location of M.J. LE GUE on the google maps. Address and contacts of M.J. LE GUE

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. LE GUE M.J. LE GUE: PICCOLI MICHEL | Van Tongelen Will | LA FERME LANDAISE | SALVATORE PRIMO | Search Europe SPRL

Other related companies as M.J. LE GUE: PICCOLI MICHEL | Van Tongelen Will | LA FERME LANDAISE | SALVATORE PRIMO | Search Europe SPRL

M.J. LE GUE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. LE GUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018127441. Het bedrijf M.J. LE GUE bevindt zich op het adres: ROODEBEEKSTEENWEG 300; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. LE GUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. LE GUE is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. LE GUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. LE GUE, openstaande posities, locatie van M.J. LE GUE op de kaart.

M.J. LE GUE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. LE GUE, company assigned to the tax number BE01018127441. The company M.J. LE GUE is located at the address: ROODEBEEKSTEENWEG 300; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. LE GUE were not found.
The main activity of M.J. LE GUE is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. LE GUE is not available. You also can look at reviews of M.J. LE GUE, open positions, location of M.J. LE GUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. LE GUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. LE GUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. LE GUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. LE GUE, employees, financial statistics.