SALVATORE PRIMO

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • SALVATORE PRIMO
Private companiesReal Estate • SALVATORE PRIMO

Contactgegevens SALVATORE PRIMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALVATORE PRIMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALVATORE PRIMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE J.H. COOL 1; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT, België

Telefoon (phone): 87882015 (+32-87882015) 87882015 (+32-87882015)

Fax (fax): +32 (15) 967-30-39 +32 (15) 967-30-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALVATORE PRIMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALVATORE PRIMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALVATORE PRIMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALVATORE PRIMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALVATORE PRIMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALVATORE PRIMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALVATORE PRIMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALVATORE PRIMO
Products information SALVATORE PRIMO

BTW identificatienummer (tax): BE08432525634
Ondernemingsnummer: 1135131835
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in SALVATORE PRIMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALVATORE PRIMO
(Get full report from official database of BE for SALVATORE PRIMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALVATORE PRIMO
Addition kinds of activities for SALVATORE PRIMO

5541. Benzine tankstations | Gasoline service stations
275908. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
20959904. Gevriesdroogde koffie | Freeze-dried coffee
73890104. Lesbureau | Lecture bureau
78190500. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture

Werken bij SALVATORE PRIMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALVATORE PRIMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALVATORE PRIMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALVATORE PRIMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van SALVATORE PRIMO in sociale netwerken
Look for responds of SALVATORE PRIMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALVATORE PRIMO. Laat een reactie achter voor SALVATORE PRIMO. SALVATORE PRIMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALVATORE PRIMO. Leave a respond for SALVATORE PRIMO. SALVATORE PRIMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALVATORE PRIMO op de google maps. Adres en contacten SALVATORE PRIMO
Location of SALVATORE PRIMO on the google maps. Address and contacts of SALVATORE PRIMO

Andere gerelateerde bedrijven als come SALVATORE PRIMO SALVATORE PRIMO: EDEL | Verlinden Internationaal | Duym Natuursteenbedrijf BVBA | VANHOFFELEN CASIO-KASREGISTER | DEMEYERE PHILIP

Other related companies as SALVATORE PRIMO: EDEL | Verlinden Internationaal | Duym Natuursteenbedrijf BVBA | VANHOFFELEN CASIO-KASREGISTER | DEMEYERE PHILIP

SALVATORE PRIMO is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALVATORE PRIMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08432525634. Het bedrijf SALVATORE PRIMO bevindt zich op het adres: RUE J.H. COOL 1; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in SALVATORE PRIMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALVATORE PRIMO is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALVATORE PRIMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALVATORE PRIMO, openstaande posities, locatie van SALVATORE PRIMO op de kaart.

SALVATORE PRIMO is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALVATORE PRIMO, company assigned to the tax number BE08432525634. The company SALVATORE PRIMO is located at the address: RUE J.H. COOL 1; 4840; WELKENRAEDT/WELKENRAEDT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in SALVATORE PRIMO were not found.
The main activity of SALVATORE PRIMO is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SALVATORE PRIMO is not available. You also can look at reviews of SALVATORE PRIMO, open positions, location of SALVATORE PRIMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALVATORE PRIMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALVATORE PRIMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALVATORE PRIMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALVATORE PRIMO, employees, financial statistics.