Duym Natuursteenbedrijf BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Duym Natuursteenbedrijf BVBA
Private companiesReal Estate • Duym Natuursteenbedrijf BVBA

Contactgegevens Duym Natuursteenbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duym Natuursteenbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duym Natuursteenbedrijf BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 70; 9870; Zulte (Machelen), België

Telefoon (phone): 09 380 48 18 (+32-09 380 48 18) 09 380 48 18 (+32-09 380 48 18)

Fax (fax): 09 386 21 75 (+32-09 386 21 75) 09 386 21 75 (+32-09 386 21 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duym Natuursteenbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duym Natuursteenbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duym Natuursteenbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duym Natuursteenbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duym Natuursteenbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duym Natuursteenbedrijf BVBA
Products information Duym Natuursteenbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02382904052
Ondernemingsnummer: 7888977050
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Marble & granite works; Fireplaces - Ornamental & open

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duym Natuursteenbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Duym Natuursteenbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duym Natuursteenbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Duym Natuursteenbedrijf BVBA

598900. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
738915. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
24490104. Groentekratten, hout: draadbinding | Vegetable crates, wood: wirebound
24910202. Spoorwegbruggen en schakelbanden, behandeld hout | Railroad cross bridges and switch ties, treated wood
28990408. Spoorweg torpedo's | Railroad torpedoes
36999908. Maser apparatuur | Maser equipment
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic
76940000. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops

Werken bij Duym Natuursteenbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duym Natuursteenbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Verpleegkundige kinderziekten - campus Brugsesteenweg (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Campus Brugsesteenweg De functie Als verpleegkundige op de afdeling kinderziekten staat u in voor de verpleegkundige zorg aan jonge patiënten en begeleidt hen tijdens het gehele proces van opname tot ontslag. U stemt de zorg af op de specifieke noden en behoeften van de patiënt en houdt nauw contact met de ouders en de familie. U staat in voor de uitvoering van het zorgplan en rapporteert in het patiëntendossier. U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten, door optimale en deskundige hulp, ondersteuning en zorg. U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen, neemt deel aan het teamoverleg en levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling. Samen met uw collega´s streeft u er dagelijks naar om een hoge kwaliteit van zorg te bieden. Uw profiel U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige – met voorkeur afstudeerrichting pediatrie. Een postgraduaat pediatrie en neonatologie is een pluspunt, evenals ervaring op pediatrie. U bent communicatief sterk in de omgang met jonge patiënten en hun families. U hebt een kindvriendelijke houding en bent flexibel ingesteld. U hebt een goed organisatievermogen en hebt planningsinzicht. U houdt van afwisseling en u kunt goed zelfstandig werken. U werkt oplettend, ordelijk, veilig en hygiënisch. U bent stressbestendig en u kunt goed samenwerken met collega´s in een multidisciplinair team. Aanbod Wij bieden u een deeltijdse (80%) of voltijdse functie van bepaalde duur vanaf 1 oktober 2018. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd.   We bieden u een marktconform salaris, afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst in woon-werkverkeer. Daarnaast is er de mogelijkheid tot permanente vorming. Meer informatie? Meer informatie over de inhoud van de vacante functie kunt u verkrijgen bij zorgmanager Dieter De Corte op het nummer 051 23 76 27. Voor overige vragen kunt u terecht bij stafmedewerker P&O Nele Vanhecke op het nummer 051 23 82 63. Geïnteresseerd? Solliciteer nu online! Vergeet daarbij zeker niet uw motivatiebrief en cv toe te voegen! De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectiegesprek. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

  • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

Zoek naar antwoorden van Duym Natuursteenbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Duym Natuursteenbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Duym Natuursteenbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Leave a respond for Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Duym Natuursteenbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duym Natuursteenbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Duym Natuursteenbedrijf BVBA
Location of Duym Natuursteenbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Duym Natuursteenbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Duym Natuursteenbedrijf BVBA Duym Natuursteenbedrijf BVBA: Lennertz R | MAISON L?EDELWEISS | Casa | VAL?RIE-ANNE DE BRAUWERE | Onrios Illusions Studio

Other related companies as Duym Natuursteenbedrijf BVBA: Lennertz R | MAISON L?EDELWEISS | Casa | VAL?RIE-ANNE DE BRAUWERE | Onrios Illusions Studio

Duym Natuursteenbedrijf BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duym Natuursteenbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382904052. Het bedrijf Duym Natuursteenbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Rijksweg 70; 9870; Zulte (Machelen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Marble & granite works; Fireplaces - Ornamental & open.
De hoofdactiviteit van Duym Natuursteenbedrijf BVBA is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duym Natuursteenbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duym Natuursteenbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Duym Natuursteenbedrijf BVBA op de kaart.

Duym Natuursteenbedrijf BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duym Natuursteenbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE02382904052. The company Duym Natuursteenbedrijf BVBA is located at the address: Rijksweg 70; 9870; Zulte (Machelen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stairs. List of products are Marble & granite works; Fireplaces - Ornamental & open.
The main activity of Duym Natuursteenbedrijf BVBA is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Duym Natuursteenbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Duym Natuursteenbedrijf BVBA, open positions, location of Duym Natuursteenbedrijf BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duym Natuursteenbedrijf BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duym Natuursteenbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duym Natuursteenbedrijf BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duym Natuursteenbedrijf BVBA, employees, financial statistics.