M.J. LE CHALET

Particuliere bedrijvenLegale diensten • M.J. LE CHALET
Private companiesLegal Services • M.J. LE CHALET

Contactgegevens M.J. LE CHALET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J. LE CHALET: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J. LE CHALET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-GERY 12; 1450; CHASTRE, België

Telefoon (phone): 10655664 (+32-10655664) 10655664 (+32-10655664)

Fax (fax): +32 (9) 458-44-91 +32 (9) 458-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J. LE CHALET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J. LE CHALET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J. LE CHALET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J. LE CHALET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J. LE CHALET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J. LE CHALET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J. LE CHALET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J. LE CHALET
Products information M.J. LE CHALET

BTW identificatienummer (tax): BE01919555664
Ondernemingsnummer: 4051727294
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in M.J. LE CHALET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J. LE CHALET
(Get full report from official database of BE for M.J. LE CHALET)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J. LE CHALET
Addition kinds of activities for M.J. LE CHALET

09130200. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
22319900. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
33519906. Gewalste of getrokken vormen, nec, koper en koperlegering | Rolled or drawn shapes, nec, copper and copper alloy
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment
58120601. Pizzeria, ketting | Pizzeria, chain
70339904. Aanhangwagenpark | Trailer park
73890106. Sprekers bureau | Speakers' bureau

Werken bij M.J. LE CHALET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J. LE CHALET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J. LE CHALET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J. LE CHALET. Looking for open vacancies in other companies

 • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

 • Heftruckchauffeur productie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

 • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Shopmanager Antwerpen (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VSD TRADING

  Type: Vaste Job

  Uw steentje bijdragen om van NET / M-Market een successtory te maken wordt uw grootste missie. Wij wensen namelijk dat als de klanten de winkel uitstappen, ze tevreden zijn dat ze hun aankopen bij ons gedaan hebben. Enerzijds dankzij onze mini prijzen, maar ook voornamelijk dankzij ons aangenaam, enthousiast en vriendelijk personeel dat altijd klaar staat onze klanten met de glimlach te bedienen. Een team verkopers leiden De planning opmaken Uurroosters opstellen volgens de regels Verantwoordelijk zijn voor de kassa Een doorgedreven kennis hebben van het assortiment Zorgen voor een goede verstandhouding binnen de groep De klanten bedienen op een vriendelijke manier Bestellingen doorgeven Verantwoordelijk zijn voor het goede behoud van de winkel …

 • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: SYMPL

  Type: Vaste Job

  Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

 • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: GDS & CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

 • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: VIPPERS.BE

  Type: Werfreserve

  Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

 • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van M.J. LE CHALET in sociale netwerken
Look for responds of M.J. LE CHALET in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J. LE CHALET. Laat een reactie achter voor M.J. LE CHALET. M.J. LE CHALET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J. LE CHALET. Leave a respond for M.J. LE CHALET. M.J. LE CHALET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J. LE CHALET op de google maps. Adres en contacten M.J. LE CHALET
Location of M.J. LE CHALET on the google maps. Address and contacts of M.J. LE CHALET

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J. LE CHALET M.J. LE CHALET: B.S.C. | COMPTOIR DES MONTRES SUISSES | CASIER ILONA | VANCALDENHOVEN | J.S.B.

Other related companies as M.J. LE CHALET: B.S.C. | COMPTOIR DES MONTRES SUISSES | CASIER ILONA | VANCALDENHOVEN | J.S.B.

M.J. LE CHALET is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J. LE CHALET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01919555664. Het bedrijf M.J. LE CHALET bevindt zich op het adres: RUE SAINT-GERY 12; 1450; CHASTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J. LE CHALET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J. LE CHALET is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J. LE CHALET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J. LE CHALET, openstaande posities, locatie van M.J. LE CHALET op de kaart.

M.J. LE CHALET is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J. LE CHALET, company assigned to the tax number BE01919555664. The company M.J. LE CHALET is located at the address: RUE SAINT-GERY 12; 1450; CHASTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J. LE CHALET were not found.
The main activity of M.J. LE CHALET is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J. LE CHALET is not available. You also can look at reviews of M.J. LE CHALET, open positions, location of M.J. LE CHALET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J. LE CHALET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J. LE CHALET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J. LE CHALET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J. LE CHALET, employees, financial statistics.