COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

Particuliere bedrijvenLegale diensten • COMPTOIR DES MONTRES SUISSES
Private companiesLegal Services • COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

Contactgegevens COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAKENSTRAAT 52-58; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 22184743 (+32-22184743) 22184743 (+32-22184743)

Fax (fax): +32 (58) 941-21-99 +32 (58) 941-21-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPTOIR DES MONTRES SUISSES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPTOIR DES MONTRES SUISSES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPTOIR DES MONTRES SUISSES
Products information COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

BTW identificatienummer (tax): BE05448364257
Ondernemingsnummer: 1586395263
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in COMPTOIR DES MONTRES SUISSES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES
(Get full report from official database of BE for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES
Addition kinds of activities for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

735905. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services
763102. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services
13899919. Onderhoud van olie- en gasputten | Servicing oil and gas wells
37430306. Tenders, locomotief | Tenders, locomotive
38420415. Ondersteunt: buik, enkel, boog, kniekap, enz. | Supports: abdominal, ankle, arch, kneecap, etc.
51599906. Mos | Moss
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
94110401. Administratie van educatieve programma's, federale overheid | Administration of educational programs, federal government

Werken bij COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Genk - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES in sociale netwerken
Look for responds of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Laat een reactie achter voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. COMPTOIR DES MONTRES SUISSES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. Leave a respond for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES. COMPTOIR DES MONTRES SUISSES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPTOIR DES MONTRES SUISSES op de google maps. Adres en contacten COMPTOIR DES MONTRES SUISSES
Location of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES on the google maps. Address and contacts of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPTOIR DES MONTRES SUISSES COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: KAUFFMAN sa | FRANS VAN BAEL | Van Dorsselaer | Gybels E | BRISBOIS CLIC PHOTO篓ACTION SHOP

Other related companies as COMPTOIR DES MONTRES SUISSES: KAUFFMAN sa | FRANS VAN BAEL | Van Dorsselaer | Gybels E | BRISBOIS CLIC PHOTO篓ACTION SHOP

COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05448364257. Het bedrijf COMPTOIR DES MONTRES SUISSES bevindt zich op het adres: LAKENSTRAAT 52-58; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 173,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Producten gemaakt in COMPTOIR DES MONTRES SUISSES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, openstaande posities, locatie van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES op de kaart.

COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, company assigned to the tax number BE05448364257. The company COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is located at the address: LAKENSTRAAT 52-58; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 173,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstelling horloges and juwelen; Juwelen and horloges. Products created in COMPTOIR DES MONTRES SUISSES were not found.
The main activity of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES is not available. You also can look at reviews of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, open positions, location of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPTOIR DES MONTRES SUISSES, employees, financial statistics.