KLJ ZEPPEREN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • KLJ ZEPPEREN
Private companiesReal Estate • KLJ ZEPPEREN

Contactgegevens KLJ ZEPPEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KLJ ZEPPEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KLJ ZEPPEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEPPERENDORP 12; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11684634 (+32-11684634) 11684634 (+32-11684634)

Fax (fax): +32 (53) 120-39-13 +32 (53) 120-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KLJ ZEPPEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KLJ ZEPPEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KLJ ZEPPEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KLJ ZEPPEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KLJ ZEPPEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KLJ ZEPPEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KLJ ZEPPEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KLJ ZEPPEREN
Products information KLJ ZEPPEREN

BTW identificatienummer (tax): BE04266784667
Ondernemingsnummer: 6418731689
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in KLJ ZEPPEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KLJ ZEPPEREN
(Get full report from official database of BE for KLJ ZEPPEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KLJ ZEPPEREN
Addition kinds of activities for KLJ ZEPPEREN

306901. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
842202. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
22619902. Refinishing katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Refinishing cotton broadwoven cloth, for the trade
36120201. Ballasten voor verlichtingsarmaturen | Ballasts for lighting fixtures
50850701. touwwerk | Cordage
73359902. Kleurafscheiding, fotografische en filmfilm | Color separation, photographic and movie film

Werken bij KLJ ZEPPEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KLJ ZEPPEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KLJ ZEPPEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KLJ ZEPPEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

 • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

 • Chauffeur CE + handlanger opzetten en afbreken chalets en tenten (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Brugge zijn we op zoek naar een handlanger chauffeur CE. Je helpt ook mee met de arbeider om de tenten en chalets op te zetten en af te breken. Je werkt in een variabel uurrooster van maandag tot vrijdag. Je werkt 12u per dag in de drukste periode. Het kan eens gebeuren dat je op zaterdag werkt, maar echt niet vaak.

 • Machinesteller M/V (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

 • Shift Technieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO JOBS & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

 • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Teamleader (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • KELNER (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: RAFAELO

  Type: Flexijob

  Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van KLJ ZEPPEREN in sociale netwerken
Look for responds of KLJ ZEPPEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KLJ ZEPPEREN. Laat een reactie achter voor KLJ ZEPPEREN. KLJ ZEPPEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KLJ ZEPPEREN. Leave a respond for KLJ ZEPPEREN. KLJ ZEPPEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KLJ ZEPPEREN op de google maps. Adres en contacten KLJ ZEPPEREN
Location of KLJ ZEPPEREN on the google maps. Address and contacts of KLJ ZEPPEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come KLJ ZEPPEREN KLJ ZEPPEREN: Gonzalez | Geldof W | J.F. BELLIS | P EN P | BORGHS

Other related companies as KLJ ZEPPEREN: Gonzalez | Geldof W | J.F. BELLIS | P EN P | BORGHS

KLJ ZEPPEREN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KLJ ZEPPEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266784667. Het bedrijf KLJ ZEPPEREN bevindt zich op het adres: ZEPPERENDORP 12; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in KLJ ZEPPEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KLJ ZEPPEREN is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KLJ ZEPPEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KLJ ZEPPEREN, openstaande posities, locatie van KLJ ZEPPEREN op de kaart.

KLJ ZEPPEREN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is KLJ ZEPPEREN, company assigned to the tax number BE04266784667. The company KLJ ZEPPEREN is located at the address: ZEPPERENDORP 12; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in KLJ ZEPPEREN were not found.
The main activity of KLJ ZEPPEREN is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KLJ ZEPPEREN is not available. You also can look at reviews of KLJ ZEPPEREN, open positions, location of KLJ ZEPPEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KLJ ZEPPEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KLJ ZEPPEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KLJ ZEPPEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KLJ ZEPPEREN, employees, financial statistics.