BORGHS

Contactgegevens BORGHS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BORGHS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BORGHS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERSTRAAT 81; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56415200 (+32-56415200) 56415200 (+32-56415200)

Fax (fax): +32 (71) 981-58-25 +32 (71) 981-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BORGHS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BORGHS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BORGHS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BORGHS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BORGHS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BORGHS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BORGHS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BORGHS
Products information BORGHS

BTW identificatienummer (tax): BE03899841308
Ondernemingsnummer: 7044952392
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Aliments Surgel茅s.. Produits: Cr猫mes Glac茅es.

Product categorie (product category): Cr茅meries. Produits surgel茅s Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BORGHS
(Get full report from official database of BE for BORGHS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BORGHS
Addition kinds of activities for BORGHS

314200. Huis slippers | House slippers
07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
24359904. Fineer voorraad, hardhout | Veneer stock, hardwood
35360104. Hijsslangen | Hoisting slings
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.
73729904. Home entertainment computer software | Home entertainment computer software

Werken bij BORGHS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BORGHS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BORGHS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BORGHS. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

  • telenet installateurs gezocht (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van BORGHS in sociale netwerken
Look for responds of BORGHS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BORGHS. Laat een reactie achter voor BORGHS. BORGHS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BORGHS. Leave a respond for BORGHS. BORGHS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BORGHS op de google maps. Adres en contacten BORGHS
Location of BORGHS on the google maps. Address and contacts of BORGHS

Andere gerelateerde bedrijven als come BORGHS BORGHS: Delmeulle H | PIERRE HERTOGS | HERMANS FRANCIS | TRADE & TYPE | Sercu Paul

Other related companies as BORGHS: Delmeulle H | PIERRE HERTOGS | HERMANS FRANCIS | TRADE & TYPE | Sercu Paul

BORGHS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BORGHS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03899841308. Het bedrijf BORGHS bevindt zich op het adres: MOERSTRAAT 81; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr茅meries. Produits surgel茅s Gr. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s.. Produits: Cr猫mes Glac茅es..
De hoofdactiviteit van BORGHS is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BORGHS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BORGHS, openstaande posities, locatie van BORGHS op de kaart.

BORGHS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BORGHS, company assigned to the tax number BE03899841308. The company BORGHS is located at the address: MOERSTRAAT 81; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr茅meries. Produits surgel茅s Gr. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s.. Produits: Cr猫mes Glac茅es..
The main activity of BORGHS is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BORGHS is not available. You also can look at reviews of BORGHS, open positions, location of BORGHS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BORGHS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BORGHS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BORGHS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BORGHS, employees, financial statistics.