K.L.J.-CENTRALE

Contactgegevens K.L.J.-CENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.L.J.-CENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.L.J.-CENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSEBAAN 99; 3050; OUD-HEVERLEE, België

Telefoon (phone): 16479999 (+32-16479999) 16479999 (+32-16479999)

Fax (fax): +32 (15) 879-74-76 +32 (15) 879-74-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.L.J.-CENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.L.J.-CENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.L.J.-CENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.L.J.-CENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.L.J.-CENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.L.J.-CENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.L.J.-CENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.L.J.-CENTRALE
Products information K.L.J.-CENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in K.L.J.-CENTRALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.L.J.-CENTRALE
(Get full report from official database of BE for K.L.J.-CENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.L.J.-CENTRALE
Addition kinds of activities for K.L.J.-CENTRALE

3577. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
735908. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
07230304. Groentetrogendiensten | Vegetable drying services
24990801. Dowels, hout | Dowels, wood
27520103. Fotolithografische drukwerk | Photolithographic printing
28699903. Butadieen (industriële organische chemische stof) | Butadiene (industrial organic chemical)
36250100. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental
79991121. Surf instructie | Surfing instruction

Werken bij K.L.J.-CENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.L.J.-CENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.L.J.-CENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.L.J.-CENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Accountant (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

 • Lasser (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

 • Assistent projectmanager (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

 • Calculator (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

 • Kableur M/V (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

 • Huishoudhulp (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: CLEAN@HOUSE

  Type: Dienstenchequebaan

  Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • PLC programmeur (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

 • Elektromechanieker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

Zoek naar antwoorden van K.L.J.-CENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of K.L.J.-CENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.L.J.-CENTRALE. Laat een reactie achter voor K.L.J.-CENTRALE. K.L.J.-CENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.L.J.-CENTRALE. Leave a respond for K.L.J.-CENTRALE. K.L.J.-CENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.L.J.-CENTRALE op de google maps. Adres en contacten K.L.J.-CENTRALE
Location of K.L.J.-CENTRALE on the google maps. Address and contacts of K.L.J.-CENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come K.L.J.-CENTRALE K.L.J.-CENTRALE: MEYELEC EP: ElectronicPartner | COIFFURE VOGUE | M. LAMBOT | MYRIAM WULFFAERT | A.J. DE BOUILLON

Other related companies as K.L.J.-CENTRALE: MEYELEC EP: ElectronicPartner | COIFFURE VOGUE | M. LAMBOT | MYRIAM WULFFAERT | A.J. DE BOUILLON

K.L.J.-CENTRALE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.L.J.-CENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf K.L.J.-CENTRALE bevindt zich op het adres: WAVERSEBAAN 99; 3050; OUD-HEVERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in K.L.J.-CENTRALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.L.J.-CENTRALE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.L.J.-CENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.L.J.-CENTRALE, openstaande posities, locatie van K.L.J.-CENTRALE op de kaart.

K.L.J.-CENTRALE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.L.J.-CENTRALE, company assigned to the tax number BE09786865234. The company K.L.J.-CENTRALE is located at the address: WAVERSEBAAN 99; 3050; OUD-HEVERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in K.L.J.-CENTRALE were not found.
The main activity of K.L.J.-CENTRALE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of K.L.J.-CENTRALE is not available. You also can look at reviews of K.L.J.-CENTRALE, open positions, location of K.L.J.-CENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.L.J.-CENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.L.J.-CENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.L.J.-CENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.L.J.-CENTRALE, employees, financial statistics.