MEYELEC EP: ElectronicPartner

Contactgegevens MEYELEC EP: ElectronicPartner: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEYELEC EP: ElectronicPartner: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEYELEC EP: ElectronicPartner

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sacristiestraat 3; 8420; De Haan (Wenduine), België

Telefoon (phone): 050 42 47 92 (+32-050 42 47 92) 050 42 47 92 (+32-050 42 47 92)

Fax (fax): 050 42 47 94 (+32-050 42 47 94) 050 42 47 94 (+32-050 42 47 94)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEYELEC EP: ElectronicPartner: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEYELEC EP: ElectronicPartner"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEYELEC EP: ElectronicPartner"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEYELEC EP: ElectronicPartner, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEYELEC EP: ElectronicPartner. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEYELEC EP: ElectronicPartner, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEYELEC EP: ElectronicPartner. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEYELEC EP: ElectronicPartner
Products information MEYELEC EP: ElectronicPartner

BTW identificatienummer (tax): BE05063018798
Ondernemingsnummer: 9283691406
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 359,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Antennas; Sound systems & equipment - Rental

Product categorie (product category): Sound systems and equipment - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEYELEC EP: ElectronicPartner
(Get full report from official database of BE for MEYELEC EP: ElectronicPartner)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEYELEC EP: ElectronicPartner
Addition kinds of activities for MEYELEC EP: ElectronicPartner

17310400. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
34790200. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
39530100. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
50740208. Verwarming apparatuur en panelen, zonne-energie | Heating equipment and panels, solar
57340102. Printers en plotters: computers | Printers and plotters: computers

Werken bij MEYELEC EP: ElectronicPartner: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEYELEC EP: ElectronicPartner: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEYELEC EP: ElectronicPartner. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEYELEC EP: ElectronicPartner. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van MEYELEC EP: ElectronicPartner in sociale netwerken
Look for responds of MEYELEC EP: ElectronicPartner in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEYELEC EP: ElectronicPartner. Laat een reactie achter voor MEYELEC EP: ElectronicPartner. MEYELEC EP: ElectronicPartner bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEYELEC EP: ElectronicPartner. Leave a respond for MEYELEC EP: ElectronicPartner. MEYELEC EP: ElectronicPartner on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEYELEC EP: ElectronicPartner op de google maps. Adres en contacten MEYELEC EP: ElectronicPartner
Location of MEYELEC EP: ElectronicPartner on the google maps. Address and contacts of MEYELEC EP: ElectronicPartner

Andere gerelateerde bedrijven als come MEYELEC EP: ElectronicPartner MEYELEC EP: ElectronicPartner: WATERLOO NATATION | Ukkepuk | ITS.ART.IST. | De Baecker BVBA | VALAMA

Other related companies as MEYELEC EP: ElectronicPartner: WATERLOO NATATION | Ukkepuk | ITS.ART.IST. | De Baecker BVBA | VALAMA

MEYELEC EP: ElectronicPartner is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEYELEC EP: ElectronicPartner, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05063018798. Het bedrijf MEYELEC EP: ElectronicPartner bevindt zich op het adres: Sacristiestraat 3; 8420; De Haan (Wenduine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 359,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sound systems and equipment - Retail. Lijst met producten zijn Antennas; Sound systems & equipment - Rental.
De hoofdactiviteit van MEYELEC EP: ElectronicPartner is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEYELEC EP: ElectronicPartner is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEYELEC EP: ElectronicPartner, openstaande posities, locatie van MEYELEC EP: ElectronicPartner op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEYELEC EP: ElectronicPartner is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEYELEC EP: ElectronicPartner, company assigned to the tax number BE05063018798. The company MEYELEC EP: ElectronicPartner is located at the address: Sacristiestraat 3; 8420; De Haan (Wenduine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 359,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sound systems and equipment - Retail. List of products are Antennas; Sound systems & equipment - Rental.
The main activity of MEYELEC EP: ElectronicPartner is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEYELEC EP: ElectronicPartner is not available. You also can look at reviews of MEYELEC EP: ElectronicPartner, open positions, location of MEYELEC EP: ElectronicPartner on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEYELEC EP: ElectronicPartner, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEYELEC EP: ElectronicPartner, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEYELEC EP: ElectronicPartner, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEYELEC EP: ElectronicPartner, employees, financial statistics.