JONGERENCENTRUM SOUTHSITE

Contactgegevens JONGERENCENTRUM SOUTHSITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONGERENCENTRUM SOUTHSITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONGERENCENTRUM SOUTHSITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PALEISSTRAAT 41; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32377778 32377778

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONGERENCENTRUM SOUTHSITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONGERENCENTRUM SOUTHSITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONGERENCENTRUM SOUTHSITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONGERENCENTRUM SOUTHSITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONGERENCENTRUM SOUTHSITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONGERENCENTRUM SOUTHSITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONGERENCENTRUM SOUTHSITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONGERENCENTRUM SOUTHSITE
Products information JONGERENCENTRUM SOUTHSITE

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JONGERENCENTRUM SOUTHSITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONGERENCENTRUM SOUTHSITE
(Get full report from official database of BE for JONGERENCENTRUM SOUTHSITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONGERENCENTRUM SOUTHSITE
Addition kinds of activities for JONGERENCENTRUM SOUTHSITE

4911. Elektrische diensten | Electric services
346500. Automotive stampings | Automotive stampings
502102. Huishoudelijke meubels | Household furniture
24999900. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
38420305. Sokken, stomp | Socks, stump

Werken bij JONGERENCENTRUM SOUTHSITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONGERENCENTRUM SOUTHSITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONGERENCENTRUM SOUTHSITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONGERENCENTRUM SOUTHSITE. Looking for open vacancies in other companies

 • Hef- en reachtruckchauffeur 2 ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal logistiek bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar hef- en reachtruckchauffeurs.

 • Administratieve bediende (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

 • Orderpicker dag (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

 • Tegelzetter (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde tegelzetter in atelier.

 • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Student winkelbediende op zondag (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de regio Haacht zijn we op zoek naar een student voor op zondag. Je staat in voor zowel kassa als aanvullen.

 • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FREESTONE

  Type: Vaste Job

  Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

 • Transportplanner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

 • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: KONE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

 • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

 • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: HAIRBORIST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

Zoek naar antwoorden van JONGERENCENTRUM SOUTHSITE in sociale netwerken
Look for responds of JONGERENCENTRUM SOUTHSITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONGERENCENTRUM SOUTHSITE. Laat een reactie achter voor JONGERENCENTRUM SOUTHSITE. JONGERENCENTRUM SOUTHSITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONGERENCENTRUM SOUTHSITE. Leave a respond for JONGERENCENTRUM SOUTHSITE. JONGERENCENTRUM SOUTHSITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONGERENCENTRUM SOUTHSITE op de google maps. Adres en contacten JONGERENCENTRUM SOUTHSITE
Location of JONGERENCENTRUM SOUTHSITE on the google maps. Address and contacts of JONGERENCENTRUM SOUTHSITE

Andere gerelateerde bedrijven als come JONGERENCENTRUM SOUTHSITE JONGERENCENTRUM SOUTHSITE: COIFFURE CARO | De Nys C | KESTER GOH | WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. | Lison

Other related companies as JONGERENCENTRUM SOUTHSITE: COIFFURE CARO | De Nys C | KESTER GOH | WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. | Lison

JONGERENCENTRUM SOUTHSITE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONGERENCENTRUM SOUTHSITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf JONGERENCENTRUM SOUTHSITE bevindt zich op het adres: PALEISSTRAAT 41; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JONGERENCENTRUM SOUTHSITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JONGERENCENTRUM SOUTHSITE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONGERENCENTRUM SOUTHSITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONGERENCENTRUM SOUTHSITE, openstaande posities, locatie van JONGERENCENTRUM SOUTHSITE op de kaart.

JONGERENCENTRUM SOUTHSITE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONGERENCENTRUM SOUTHSITE, company assigned to the tax number BE07938415527. The company JONGERENCENTRUM SOUTHSITE is located at the address: PALEISSTRAAT 41; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JONGERENCENTRUM SOUTHSITE were not found.
The main activity of JONGERENCENTRUM SOUTHSITE is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JONGERENCENTRUM SOUTHSITE is not available. You also can look at reviews of JONGERENCENTRUM SOUTHSITE, open positions, location of JONGERENCENTRUM SOUTHSITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONGERENCENTRUM SOUTHSITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONGERENCENTRUM SOUTHSITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONGERENCENTRUM SOUTHSITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONGERENCENTRUM SOUTHSITE, employees, financial statistics.