WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.

Contactgegevens WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TE BOELAARLEI 75; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33220081 (+32-33220081) 33220081 (+32-33220081)

Fax (fax): +32 (59) 161-84-41 +32 (59) 161-84-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSV KORPSBRIGADIERS ANTW."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSV KORPSBRIGADIERS ANTW."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSV KORPSBRIGADIERS ANTW., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSV KORPSBRIGADIERS ANTW., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.
Products information WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.

BTW identificatienummer (tax): BE04609558105
Ondernemingsnummer: 7288848876
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.
(Get full report from official database of BE for WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.
Addition kinds of activities for WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
22580102. Bedspreads, kant: gemaakt op kantmachines | Bedspreads, lace: made on lace machines
30699918. Speelgoed, rubber | Toys, rubber
36130200. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
36430203. Startschakelaars, fluorescerend | Starting switches, fluorescent
36459900. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash

Werken bij WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

  Regio: PEIZEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

 • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • metselaar (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

  Type: Vaste Job

  uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

  Type: Vaste Job

  U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

 • automecanicien (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

 • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

 • Project Ingenieur (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

 • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

  Type: Flexijob

  onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. in sociale netwerken
Look for responds of WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.. Laat een reactie achter voor WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.. WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.. Leave a respond for WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.. WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. op de google maps. Adres en contacten WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.
Location of WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. on the google maps. Address and contacts of WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.

Andere gerelateerde bedrijven als come WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.: FLBIRKART GLOBISTICS BELGIUM NV | AARSCH.ZWEMCL.SCHOONHOVEN | MUSCADE | Cercle St Michel | LIGHTWORKS PHOTOGRAPHY

Other related companies as WSV KORPSBRIGADIERS ANTW.: FLBIRKART GLOBISTICS BELGIUM NV | AARSCH.ZWEMCL.SCHOONHOVEN | MUSCADE | Cercle St Michel | LIGHTWORKS PHOTOGRAPHY

WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSV KORPSBRIGADIERS ANTW., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04609558105. Het bedrijf WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. bevindt zich op het adres: TE BOELAARLEI 75; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSV KORPSBRIGADIERS ANTW., openstaande posities, locatie van WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. op de kaart.

WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSV KORPSBRIGADIERS ANTW., company assigned to the tax number BE04609558105. The company WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. is located at the address: TE BOELAARLEI 75; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. is not available. You also can look at reviews of WSV KORPSBRIGADIERS ANTW., open positions, location of WSV KORPSBRIGADIERS ANTW. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSV KORPSBRIGADIERS ANTW., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSV KORPSBRIGADIERS ANTW., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSV KORPSBRIGADIERS ANTW., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSV KORPSBRIGADIERS ANTW., employees, financial statistics.