JONGEREN WERKING PETERBOS

Contactgegevens JONGEREN WERKING PETERBOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JONGEREN WERKING PETERBOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JONGEREN WERKING PETERBOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPITTELSTRAAT 11; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25243353 (+32-25243353) 25243353 (+32-25243353)

Fax (fax): +32 (58) 334-28-37 +32 (58) 334-28-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JONGEREN WERKING PETERBOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JONGEREN WERKING PETERBOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JONGEREN WERKING PETERBOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JONGEREN WERKING PETERBOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JONGEREN WERKING PETERBOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JONGEREN WERKING PETERBOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JONGEREN WERKING PETERBOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JONGEREN WERKING PETERBOS
Products information JONGEREN WERKING PETERBOS

BTW identificatienummer (tax): BE08428680419
Ondernemingsnummer: 3418640136
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JONGEREN WERKING PETERBOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JONGEREN WERKING PETERBOS
(Get full report from official database of BE for JONGEREN WERKING PETERBOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JONGEREN WERKING PETERBOS
Addition kinds of activities for JONGEREN WERKING PETERBOS

3491. Industriële afsluiters | Industrial valves
351900. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
599911. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
22990602. Carboniseren van wol, mohair en dergelijke vezels | Carbonizing of wool, mohair, and similar fibers
27910104. Typografische samenstelling, voor de drukkerij | Typographic composition, for the printing trade
39990503. Sigaretfilters | Cigarette filters
44829902. Veerboten die over rivieren of in havens opereren | Ferries operating across rivers or within harbors
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
95110102. Milieubeschermingsagentschap, overheid | Environmental protection agency, government

Werken bij JONGEREN WERKING PETERBOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JONGEREN WERKING PETERBOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JONGEREN WERKING PETERBOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JONGEREN WERKING PETERBOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

 • Lasser (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

 • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

 • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

  Type: Vaste Job

  Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

 • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AG REAL ESTATE

  Type: Vaste Job

  Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

 • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

 • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

  Regio: Hoogerheide

  Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

 • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: THESORAFISC

  Type: Vaste Job

  Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

 • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van JONGEREN WERKING PETERBOS in sociale netwerken
Look for responds of JONGEREN WERKING PETERBOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JONGEREN WERKING PETERBOS. Laat een reactie achter voor JONGEREN WERKING PETERBOS. JONGEREN WERKING PETERBOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JONGEREN WERKING PETERBOS. Leave a respond for JONGEREN WERKING PETERBOS. JONGEREN WERKING PETERBOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JONGEREN WERKING PETERBOS op de google maps. Adres en contacten JONGEREN WERKING PETERBOS
Location of JONGEREN WERKING PETERBOS on the google maps. Address and contacts of JONGEREN WERKING PETERBOS

Andere gerelateerde bedrijven als come JONGEREN WERKING PETERBOS JONGEREN WERKING PETERBOS: Reyntjens Ronny | LISP | Pulp Production | Monseur Ets | VAN AERT KRIS

Other related companies as JONGEREN WERKING PETERBOS: Reyntjens Ronny | LISP | Pulp Production | Monseur Ets | VAN AERT KRIS

JONGEREN WERKING PETERBOS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JONGEREN WERKING PETERBOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08428680419. Het bedrijf JONGEREN WERKING PETERBOS bevindt zich op het adres: KAPITTELSTRAAT 11; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JONGEREN WERKING PETERBOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JONGEREN WERKING PETERBOS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JONGEREN WERKING PETERBOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JONGEREN WERKING PETERBOS, openstaande posities, locatie van JONGEREN WERKING PETERBOS op de kaart.

JONGEREN WERKING PETERBOS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JONGEREN WERKING PETERBOS, company assigned to the tax number BE08428680419. The company JONGEREN WERKING PETERBOS is located at the address: KAPITTELSTRAAT 11; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JONGEREN WERKING PETERBOS were not found.
The main activity of JONGEREN WERKING PETERBOS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JONGEREN WERKING PETERBOS is not available. You also can look at reviews of JONGEREN WERKING PETERBOS, open positions, location of JONGEREN WERKING PETERBOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JONGEREN WERKING PETERBOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JONGEREN WERKING PETERBOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JONGEREN WERKING PETERBOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JONGEREN WERKING PETERBOS, employees, financial statistics.