Reyntjens Ronny

Contactgegevens Reyntjens Ronny: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reyntjens Ronny: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reyntjens Ronny

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ingooigemstraat 19 8553 Otegem (Zwevegem), België

Telefoon (phone): +32 (13) 212-82-64 +32 (13) 212-82-64

Fax (fax): +32 (84) 332-72-14 +32 (84) 332-72-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reyntjens Ronny: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reyntjens Ronny"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reyntjens Ronny"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reyntjens Ronny, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reyntjens Ronny. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reyntjens Ronny, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reyntjens Ronny. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reyntjens Ronny
Products information Reyntjens Ronny

BTW identificatienummer (tax): BE04174499511
Ondernemingsnummer: 7222930908
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Reyntjens Ronny zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reyntjens Ronny
(Get full report from official database of BE for Reyntjens Ronny)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reyntjens Ronny
Addition kinds of activities for Reyntjens Ronny

14999919. Vulkanische aswinning | Volcanic ash mining
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
30690601. Chloorrubbers, natuurlijk | Chlorinated rubbers, natural
35230406. Cream scheiders | Cream separators
38220202. Geleidelijke schakelaars, pneumatische | Gradual switches, pneumatic
38420404. Canes, orthopedisch | Canes, orthopedic
38450208. Transcutane elektrische zenuwstimulatoren (tientallen) | Transcutaneous electrical nerve stimulators (tens)
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel

Werken bij Reyntjens Ronny: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reyntjens Ronny: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reyntjens Ronny. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reyntjens Ronny. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Administratief Medewerker Banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker bij een grote bankinstelling te Brussel ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de dagelijkse business. De focus ligt op administratie en reconciliatie als voornaamste basis voor een kwaliteitsvolle periodieke (klanten)rapportering.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Reyntjens Ronny in sociale netwerken
Look for responds of Reyntjens Ronny in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reyntjens Ronny. Laat een reactie achter voor Reyntjens Ronny. Reyntjens Ronny bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reyntjens Ronny. Leave a respond for Reyntjens Ronny. Reyntjens Ronny on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reyntjens Ronny op de google maps. Adres en contacten Reyntjens Ronny
Location of Reyntjens Ronny on the google maps. Address and contacts of Reyntjens Ronny

Andere gerelateerde bedrijven als come Reyntjens Ronny Reyntjens Ronny: D.K.S. PRINCE | DE MOLEN | Van Yperzele & co BVBA | M. SAELENS | LUC GHYSELEN

Other related companies as Reyntjens Ronny: D.K.S. PRINCE | DE MOLEN | Van Yperzele & co BVBA | M. SAELENS | LUC GHYSELEN

Reyntjens Ronny is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Reyntjens Ronny, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04174499511. Het bedrijf Reyntjens Ronny bevindt zich op het adres: Ingooigemstraat 19 8553 Otegem (Zwevegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Reyntjens Ronny zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Reyntjens Ronny is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reyntjens Ronny is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reyntjens Ronny, openstaande posities, locatie van Reyntjens Ronny op de kaart.

Reyntjens Ronny is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Reyntjens Ronny, company assigned to the tax number BE04174499511. The company Reyntjens Ronny is located at the address: Ingooigemstraat 19 8553 Otegem (Zwevegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Reyntjens Ronny were not found.
The main activity of Reyntjens Ronny is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Reyntjens Ronny is not available. You also can look at reviews of Reyntjens Ronny, open positions, location of Reyntjens Ronny on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reyntjens Ronny, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reyntjens Ronny, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reyntjens Ronny, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reyntjens Ronny, employees, financial statistics.