JEUNESSES MUSICALES

Contactgegevens JEUNESSES MUSICALES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUNESSES MUSICALES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUNESSES MUSICALES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS DU BOSQUET 17; 1331; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26530145 (+32-26530145) 26530145 (+32-26530145)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUNESSES MUSICALES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUNESSES MUSICALES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUNESSES MUSICALES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUNESSES MUSICALES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUNESSES MUSICALES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUNESSES MUSICALES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUNESSES MUSICALES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUNESSES MUSICALES
Products information JEUNESSES MUSICALES

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JEUNESSES MUSICALES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUNESSES MUSICALES
(Get full report from official database of BE for JEUNESSES MUSICALES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUNESSES MUSICALES
Addition kinds of activities for JEUNESSES MUSICALES

20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
30690701. Kussens, sponsrubber | Pillows, sponge rubber
38250108. Testapparatuur testen, elektrisch | Spark plug testing equipment, electric
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
63510101. Werknemersbinding | Employee bonding
76992301. Mes, zaag- en gereedschapsscherpen en repareren | Knife, saw and tool sharpening and repair

Werken bij JEUNESSES MUSICALES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUNESSES MUSICALES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUNESSES MUSICALES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUNESSES MUSICALES. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

 • wegenwerker (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

 • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

 • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Poetshulp Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student Bakkerij (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

 • All-round Monteur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: E-EUROTECH

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een geschikte kandidaat ter ondersteuning van onze technische dienst.

 • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

 • Freelance docent hennapainting (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

 • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

Zoek naar antwoorden van JEUNESSES MUSICALES in sociale netwerken
Look for responds of JEUNESSES MUSICALES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUNESSES MUSICALES. Laat een reactie achter voor JEUNESSES MUSICALES. JEUNESSES MUSICALES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUNESSES MUSICALES. Leave a respond for JEUNESSES MUSICALES. JEUNESSES MUSICALES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUNESSES MUSICALES op de google maps. Adres en contacten JEUNESSES MUSICALES
Location of JEUNESSES MUSICALES on the google maps. Address and contacts of JEUNESSES MUSICALES

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUNESSES MUSICALES JEUNESSES MUSICALES: Yeti Sportjoy | FRITERIE SUR LE POUCE | BROUWERSHUIS/MAISON DES BRASSEURS | PHARMACIE POPULAIRE | ABELS, WINNY

Other related companies as JEUNESSES MUSICALES: Yeti Sportjoy | FRITERIE SUR LE POUCE | BROUWERSHUIS/MAISON DES BRASSEURS | PHARMACIE POPULAIRE | ABELS, WINNY

JEUNESSES MUSICALES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUNESSES MUSICALES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf JEUNESSES MUSICALES bevindt zich op het adres: RUE BOIS DU BOSQUET 17; 1331; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUNESSES MUSICALES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUNESSES MUSICALES is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUNESSES MUSICALES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUNESSES MUSICALES, openstaande posities, locatie van JEUNESSES MUSICALES op de kaart.

JEUNESSES MUSICALES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUNESSES MUSICALES, company assigned to the tax number BE01434509277. The company JEUNESSES MUSICALES is located at the address: RUE BOIS DU BOSQUET 17; 1331; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUNESSES MUSICALES were not found.
The main activity of JEUNESSES MUSICALES is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUNESSES MUSICALES is not available. You also can look at reviews of JEUNESSES MUSICALES, open positions, location of JEUNESSES MUSICALES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUNESSES MUSICALES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUNESSES MUSICALES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUNESSES MUSICALES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUNESSES MUSICALES, employees, financial statistics.