Yeti Sportjoy

Contactgegevens Yeti Sportjoy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yeti Sportjoy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yeti Sportjoy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldlaan 60; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 87 60 (+32-09 377 87 60) 09 377 87 60 (+32-09 377 87 60)

Fax (fax): 09 377 87 60 (+32-09 377 87 60) 09 377 87 60 (+32-09 377 87 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yeti Sportjoy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yeti Sportjoy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yeti Sportjoy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yeti Sportjoy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yeti Sportjoy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yeti Sportjoy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yeti Sportjoy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yeti Sportjoy
Products information Yeti Sportjoy

BTW identificatienummer (tax): BE01140350341
Ondernemingsnummer: 1359802246
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Yeti Sportjoy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yeti Sportjoy
(Get full report from official database of BE for Yeti Sportjoy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yeti Sportjoy
Addition kinds of activities for Yeti Sportjoy

369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
33150202. Nagels, staal: draad of snij | Nails, steel: wire or cut
50510102. Kabel draad | Cable, wire
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
57199908. Rieten, rotan of riethuisinrichting | Wicker, rattan, or reed home furnishings
97119904. Marine Corps | Marine corps

Werken bij Yeti Sportjoy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yeti Sportjoy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yeti Sportjoy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yeti Sportjoy. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

Zoek naar antwoorden van Yeti Sportjoy in sociale netwerken
Look for responds of Yeti Sportjoy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yeti Sportjoy. Laat een reactie achter voor Yeti Sportjoy. Yeti Sportjoy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yeti Sportjoy. Leave a respond for Yeti Sportjoy. Yeti Sportjoy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yeti Sportjoy op de google maps. Adres en contacten Yeti Sportjoy
Location of Yeti Sportjoy on the google maps. Address and contacts of Yeti Sportjoy

Andere gerelateerde bedrijven als come Yeti Sportjoy Yeti Sportjoy: Bultot | DUIVENMAATSCHAPPIJ | Serrurerie Binchoise SA | Robert Walters | Leinen H

Other related companies as Yeti Sportjoy: Bultot | DUIVENMAATSCHAPPIJ | Serrurerie Binchoise SA | Robert Walters | Leinen H

Yeti Sportjoy is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Yeti Sportjoy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01140350341. Het bedrijf Yeti Sportjoy bevindt zich op het adres: Leopoldlaan 60; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Yeti Sportjoy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yeti Sportjoy is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yeti Sportjoy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yeti Sportjoy, openstaande posities, locatie van Yeti Sportjoy op de kaart.

Yeti Sportjoy is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Yeti Sportjoy, company assigned to the tax number BE01140350341. The company Yeti Sportjoy is located at the address: Leopoldlaan 60; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Yeti Sportjoy were not found.
The main activity of Yeti Sportjoy is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Yeti Sportjoy is not available. You also can look at reviews of Yeti Sportjoy, open positions, location of Yeti Sportjoy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yeti Sportjoy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yeti Sportjoy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yeti Sportjoy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yeti Sportjoy, employees, financial statistics.