JEUNES F.D.F.

Contactgegevens JEUNES F.D.F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUNES F.D.F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUNES F.D.F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARLEROISE STEENWEG 127; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25380271 (+32-25380271) 25380271 (+32-25380271)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUNES F.D.F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUNES F.D.F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUNES F.D.F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUNES F.D.F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUNES F.D.F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUNES F.D.F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUNES F.D.F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUNES F.D.F.
Products information JEUNES F.D.F.

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in JEUNES F.D.F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUNES F.D.F.
(Get full report from official database of BE for JEUNES F.D.F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUNES F.D.F.
Addition kinds of activities for JEUNES F.D.F.

28910200. lijmen | Adhesives
33399901. Antimoon raffinage (primaire) | Antimony refining (primary)
34319901. Drinkfonteinen, metaal | Drinking fountains, metal
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware
38240103. Impeller en teller aangedreven flow meters | Impeller and counter driven flow meters
51439901. Boter | Butter

Werken bij JEUNES F.D.F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUNES F.D.F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUNES F.D.F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUNES F.D.F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

 • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

 • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

 • Administratief bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

 • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Brussel Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

 • TECHNIEKER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

 • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

 • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Tielt (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

 • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

  Type: Vaste Job

  Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

Zoek naar antwoorden van JEUNES F.D.F. in sociale netwerken
Look for responds of JEUNES F.D.F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUNES F.D.F.. Laat een reactie achter voor JEUNES F.D.F.. JEUNES F.D.F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUNES F.D.F.. Leave a respond for JEUNES F.D.F.. JEUNES F.D.F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUNES F.D.F. op de google maps. Adres en contacten JEUNES F.D.F.
Location of JEUNES F.D.F. on the google maps. Address and contacts of JEUNES F.D.F.

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUNES F.D.F. JEUNES F.D.F.: JANE JEANS | CAM?L?ON STORE | Jansen Marcoen | T. BERTRAND | Olivier de Paeuw

Other related companies as JEUNES F.D.F.: JANE JEANS | CAM?L?ON STORE | Jansen Marcoen | T. BERTRAND | Olivier de Paeuw

JEUNES F.D.F. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUNES F.D.F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf JEUNES F.D.F. bevindt zich op het adres: CHARLEROISE STEENWEG 127; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUNES F.D.F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUNES F.D.F. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUNES F.D.F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUNES F.D.F., openstaande posities, locatie van JEUNES F.D.F. op de kaart.

JEUNES F.D.F. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUNES F.D.F., company assigned to the tax number BE08741790771. The company JEUNES F.D.F. is located at the address: CHARLEROISE STEENWEG 127; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUNES F.D.F. were not found.
The main activity of JEUNES F.D.F. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUNES F.D.F. is not available. You also can look at reviews of JEUNES F.D.F., open positions, location of JEUNES F.D.F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUNES F.D.F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUNES F.D.F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUNES F.D.F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUNES F.D.F., employees, financial statistics.