JANE JEANS

Contactgegevens JANE JEANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANE JEANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANE JEANS

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): RUE DES WALLONS 14; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10451569 (+32-10451569) 10451569 (+32-10451569)

Fax (fax): +32 (58) 618-14-64 +32 (58) 618-14-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANE JEANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANE JEANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANE JEANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANE JEANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANE JEANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANE JEANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANE JEANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANE JEANS
Products information JANE JEANS

BTW identificatienummer (tax): BE04725463867
Ondernemingsnummer: 7885955810
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JANE JEANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANE JEANS
(Get full report from official database of BE for JANE JEANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANE JEANS
Addition kinds of activities for JANE JEANS

413199. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
20510207. Knishes, behalve bevroren | Knishes, except frozen
20799910. Groenten geraffineerde oliën (behalve maïsolie) | Vegetable refined oils (except corn oil)
35419905. Snij- en afwerkmachines | Gear cutting and finishing machines
41199906. Vanpool operatie | Vanpool operation
73759903. Remote data base informatie retrieval | Remote data base information retrieval
76220000. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair

Werken bij JANE JEANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANE JEANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANE JEANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANE JEANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • DAKWERKER-ROOFING (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: AGO Construct De Pinte

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in platte daken uit Zulte zijn we op zoek naar dakwerkers!

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van JANE JEANS in sociale netwerken
Look for responds of JANE JEANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANE JEANS. Laat een reactie achter voor JANE JEANS. JANE JEANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANE JEANS. Leave a respond for JANE JEANS. JANE JEANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANE JEANS op de google maps. Adres en contacten JANE JEANS
Location of JANE JEANS on the google maps. Address and contacts of JANE JEANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JANE JEANS JANE JEANS: Interactive Technologies | Jonnaert H | VRIJE BASISSCHOOL | ASSURMOVA | TEXTIELMUSEUM

Other related companies as JANE JEANS: Interactive Technologies | Jonnaert H | VRIJE BASISSCHOOL | ASSURMOVA | TEXTIELMUSEUM

JANE JEANS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is JANE JEANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04725463867. Het bedrijf JANE JEANS bevindt zich op het adres: RUE DES WALLONS 14; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in JANE JEANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANE JEANS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANE JEANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANE JEANS, openstaande posities, locatie van JANE JEANS op de kaart.

JANE JEANS is a company, that was registered 2007 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is JANE JEANS, company assigned to the tax number BE04725463867. The company JANE JEANS is located at the address: RUE DES WALLONS 14; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby- and kinderkleding; Dameskledingzaken; Lingerie and ondergoed. Products created in JANE JEANS were not found.
The main activity of JANE JEANS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JANE JEANS is not available. You also can look at reviews of JANE JEANS, open positions, location of JANE JEANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANE JEANS, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANE JEANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANE JEANS, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANE JEANS, employees, financial statistics.