TEXTIELMUSEUM

Contactgegevens TEXTIELMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEXTIELMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEXTIELMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUUL; 9600; RONSE, België

Telefoon (phone): 55232812 (+32-55232812) 55232812 (+32-55232812)

Fax (fax): +32 (53) 840-47-11 +32 (53) 840-47-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEXTIELMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEXTIELMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEXTIELMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEXTIELMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEXTIELMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEXTIELMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEXTIELMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEXTIELMUSEUM
Products information TEXTIELMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE07604705810
Ondernemingsnummer: 2884704589
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in TEXTIELMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEXTIELMUSEUM
(Get full report from official database of BE for TEXTIELMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEXTIELMUSEUM
Addition kinds of activities for TEXTIELMUSEUM

962103. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies
07230501. Amandelspullen en schelpdiensten | Almond hulling and shelling services
16290103. Dam constructie | Dam construction
22829902. Terugdraaien van garen | Rewinding of yarn
39499902. Ballen: honkbal, voetbal, basketbal, enz. | Balls: baseball, football, basketball, etc.
50850600. Industriële gereedschappen | Industrial tools
50859900. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
87420201. Compensatie- en voordelenplanningskonsultant | Compensation and benefits planning consultant

Werken bij TEXTIELMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEXTIELMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEXTIELMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEXTIELMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

 • Chauffeur CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

 • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

 • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) Ardooie-Tielt-Lichtervelde (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

 • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Persoonlijk assistent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

 • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

Zoek naar antwoorden van TEXTIELMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of TEXTIELMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEXTIELMUSEUM. Laat een reactie achter voor TEXTIELMUSEUM. TEXTIELMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEXTIELMUSEUM. Leave a respond for TEXTIELMUSEUM. TEXTIELMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEXTIELMUSEUM op de google maps. Adres en contacten TEXTIELMUSEUM
Location of TEXTIELMUSEUM on the google maps. Address and contacts of TEXTIELMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come TEXTIELMUSEUM TEXTIELMUSEUM: LUCIAAN DE MUYNCK | CHRYS BEAUT? | Mega-Tech Informatique | OLIVIER BERTRAND | S. DE SMEDT

Other related companies as TEXTIELMUSEUM: LUCIAAN DE MUYNCK | CHRYS BEAUT? | Mega-Tech Informatique | OLIVIER BERTRAND | S. DE SMEDT

TEXTIELMUSEUM is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEXTIELMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07604705810. Het bedrijf TEXTIELMUSEUM bevindt zich op het adres: BRUUL; 9600; RONSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 763,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in TEXTIELMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEXTIELMUSEUM is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEXTIELMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEXTIELMUSEUM, openstaande posities, locatie van TEXTIELMUSEUM op de kaart.

TEXTIELMUSEUM is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEXTIELMUSEUM, company assigned to the tax number BE07604705810. The company TEXTIELMUSEUM is located at the address: BRUUL; 9600; RONSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 763,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in TEXTIELMUSEUM were not found.
The main activity of TEXTIELMUSEUM is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TEXTIELMUSEUM is not available. You also can look at reviews of TEXTIELMUSEUM, open positions, location of TEXTIELMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEXTIELMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEXTIELMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEXTIELMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEXTIELMUSEUM, employees, financial statistics.