JEUGDHUIS TESSLOO

Contactgegevens JEUGDHUIS TESSLOO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS TESSLOO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS TESSLOO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEELSEBAAN 4BB; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13664574 (+32-13664574) 13664574 (+32-13664574)

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS TESSLOO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS TESSLOO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS TESSLOO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS TESSLOO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS TESSLOO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS TESSLOO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS TESSLOO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS TESSLOO
Products information JEUGDHUIS TESSLOO

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in JEUGDHUIS TESSLOO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS TESSLOO
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS TESSLOO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS TESSLOO
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS TESSLOO

01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
15319901. Condominium ontwikkelaars | Condominium developers
34520201. Sluitringen | Lock washers
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
38290300. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing

Werken bij JEUGDHUIS TESSLOO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS TESSLOO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS TESSLOO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS TESSLOO. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

 • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Accountmanager Keukens (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

 • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

 • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gemotiveerde thuishulp (Arendonk) via dienstencheques (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken.

 • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

 • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

 • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

 • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Werfreserve

  Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

 • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

  Type: Flexijob

  Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS TESSLOO in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS TESSLOO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS TESSLOO. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS TESSLOO. JEUGDHUIS TESSLOO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS TESSLOO. Leave a respond for JEUGDHUIS TESSLOO. JEUGDHUIS TESSLOO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS TESSLOO op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS TESSLOO
Location of JEUGDHUIS TESSLOO on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS TESSLOO

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS TESSLOO JEUGDHUIS TESSLOO: Sunsation Zonnecenter | L?ACCUEIL | LADY'S JUWELEN | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | DECIBEL CAR ALARM

Other related companies as JEUGDHUIS TESSLOO: Sunsation Zonnecenter | L?ACCUEIL | LADY'S JUWELEN | AGENCE HIPPIQUE DUMOULIN | DECIBEL CAR ALARM

JEUGDHUIS TESSLOO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS TESSLOO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf JEUGDHUIS TESSLOO bevindt zich op het adres: GEELSEBAAN 4BB; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS TESSLOO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS TESSLOO is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS TESSLOO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS TESSLOO, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS TESSLOO op de kaart.

JEUGDHUIS TESSLOO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS TESSLOO, company assigned to the tax number BE04401916503. The company JEUGDHUIS TESSLOO is located at the address: GEELSEBAAN 4BB; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS TESSLOO were not found.
The main activity of JEUGDHUIS TESSLOO is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS TESSLOO is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS TESSLOO, open positions, location of JEUGDHUIS TESSLOO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS TESSLOO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS TESSLOO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS TESSLOO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS TESSLOO, employees, financial statistics.