LADY'S JUWELEN

Contactgegevens LADY'S JUWELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LADY'S JUWELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LADY'S JUWELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langemunt 55; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 37 04 (+32-09 225 37 04) 09 225 37 04 (+32-09 225 37 04)

Fax (fax): 09 231 13 21 (+32-09 231 13 21) 09 231 13 21 (+32-09 231 13 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LADY'S JUWELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LADY'S JUWELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LADY'S JUWELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LADY'S JUWELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LADY'S JUWELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LADY'S JUWELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LADY'S JUWELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LADY'S JUWELEN
Products information LADY'S JUWELEN

BTW identificatienummer (tax): BE03647155761
Ondernemingsnummer: 7961212158
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Imitation jewelry - Retail

Product categorie (product category): Gifts - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LADY'S JUWELEN
(Get full report from official database of BE for LADY'S JUWELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LADY'S JUWELEN
Addition kinds of activities for LADY'S JUWELEN

639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
23960104. Bagage voering | Luggage linings
24310701. Porch kolommen, hout | Porch columns, wood
28910203. Cement, behalve linoleum en tegel | Cement, except linoleum and tile
35670300. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment

Werken bij LADY'S JUWELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LADY'S JUWELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LADY'S JUWELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LADY'S JUWELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

Zoek naar antwoorden van LADY'S JUWELEN in sociale netwerken
Look for responds of LADY'S JUWELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LADY'S JUWELEN. Laat een reactie achter voor LADY'S JUWELEN. LADY'S JUWELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LADY'S JUWELEN. Leave a respond for LADY'S JUWELEN. LADY'S JUWELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LADY'S JUWELEN op de google maps. Adres en contacten LADY'S JUWELEN
Location of LADY'S JUWELEN on the google maps. Address and contacts of LADY'S JUWELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LADY'S JUWELEN LADY'S JUWELEN: Lejeune Associés R.B.G. | Beauty Corner | BADMINTON CLUB VERVIERS | CYNAP | GARAGE PAEPSEM

Other related companies as LADY'S JUWELEN: Lejeune Associés R.B.G. | Beauty Corner | BADMINTON CLUB VERVIERS | CYNAP | GARAGE PAEPSEM

LADY'S JUWELEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LADY'S JUWELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03647155761. Het bedrijf LADY'S JUWELEN bevindt zich op het adres: Langemunt 55; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 839,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gifts - Retail. Lijst met producten zijn Imitation jewelry - Retail.
De hoofdactiviteit van LADY'S JUWELEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LADY'S JUWELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LADY'S JUWELEN, openstaande posities, locatie van LADY'S JUWELEN op de kaart.

LADY'S JUWELEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LADY'S JUWELEN, company assigned to the tax number BE03647155761. The company LADY'S JUWELEN is located at the address: Langemunt 55; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 839,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gifts - Retail. List of products are Imitation jewelry - Retail.
The main activity of LADY'S JUWELEN is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LADY'S JUWELEN is not available. You also can look at reviews of LADY'S JUWELEN, open positions, location of LADY'S JUWELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LADY'S JUWELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LADY'S JUWELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LADY'S JUWELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LADY'S JUWELEN, employees, financial statistics.